Se întâmplă în SUA! Albii pupă de bună voie bocancii afro-americanilor, iar aceștia îi asigură că ăsta e viitorul lor, al albilor. VIDEO

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. astia-s albi indobitociti.
  im primul clip este o ”catelusa” alba… care oricum (in subtil), manifesta un fetis pentru ”bastoanele” negre.
  in al doilea clip este tot o catelusa alba si ea adoratoare de ”bastoane” negre, dar a convins si valetul ei alb, sa faca fel ca ea. valetul alb… este obediet prin definitie.

 2. Cea mai mare porcarie din istorie ! Unde este demnitatea umana ? Nu sant rasist dar aceste manifestari impinse la extrema sant daunatoare.In perioada urmatoare violentele vor fi groaznice. Ku klux kanul nu a murit ! Vai de mama lor vor fi executati fara mila !

 3. E simplu : n-ai scoala ,n-ai cunostinte ,n-ai orizont ,n-ai verticalitate ,nu esti om . Mine daca se schimba opresorul si va fi galben , sau mic verde cu picatele kachi tanti aia se va apleca si le va pupa picioarele ( o fi vreo clienta la cocaina?!). Cind ai pe planeta miliarde de analfabeti functionali ,oameni fara orizont ,ei bine asta-i rezultatul .
  Omul secolului 21 trebuie sa aibe moralitate ,scoala ( de musai ,nu merge fara scoala adevarata ),si restul vine de la sine . Da avem nevoie de o schimbare a regindirii societatii umane . Dar nu asa ,Nu stiu care nebun crede ca daca am avea aceiasi culoare nu ne-am mai uri intre noi ,n-am mai duce razboaie . Aiurea ,mina pe istorie cit mai puteti si o sa vedeti razboaiele fratidice -duse intre cei de acelasi neam si singe pt a lua tronul ;Tarile Romane au suferit 800 de ani din cauza asta ,toate tarile lumii au avut mii de astfel de razboaie .
  Visez la o lume cu multa moralitate ,o lume cu multe cunostinte ,o lume in care Omul munceste pt oameni si Oamenii muncesc pt om .
  Cei care conduc destinele omenirii astazi sunt niste analfabeti functionali . Sa nu credeti ca doar in Romania s-a implementat prostia la loc de frunte ,tot globul pamintesc are parte de asta .
  Daca Creatorul cel adevarat ne-ar fi vrut de aceiasi culoare ar fi facut-o din start .
  Planeta asta e mare si are loc pt noi toti .Conducatorii lumii de azi nu vor nici macar sa fim de aceiasi culoare ,stati linistiti ,ei vor doar ca 80-90% din locuitorii planetei sa dispara (oamenii) ,li se filfie de negri ,li se filfie de albi ,galbeni sau rosii au tehnologie si numai au nevoie de noi multimea.

 4. Propagandă și probabil că este folosit un PSI device, cum au fost folosite și ăn Irak în timpul războiului când la fel făceau soldații lui Sadam, deci totul este manevră, aranjat.

 5. Ceea ce vedem este un „ritual cultural „, din păcate. O să vedem din ce în ce mai des astfel de sugestii ce au direcţie clară, degradantă.

 6. Au prins avant negrii rasisti. Negrii le ordona sa le pupe bocancii iar catelele in calduri si limbricul percuteaza. Propaganda a negrilor rasisti, care urla si instiga in gura mare, pe strada, ca asta e viitorul albilor!

 7. Sunt insulte si instigari facute de negrii rasisti, in vazul lumii. Mai mult, par a fi o organizatie paramilitara, in timp ce la anumite televiziuni si posturi de radio, propaganda si culpabilizarea rasei albe a atins cote nebunesti! Unde e politia ? Viitorul nu suna bine.

 8. Bun….acum nu e asta o extrema …? – nu e aceeasi ,,discriminare” pe care o faceau albii acum ceva vreme ??
  S-ar parea ca totusi ,,albii din trecut” au anticipat ,,discriminarea” si comportamentul negrilor din ziua de azi….Practic retroactiv – unele comportamente si atitudini ale albilor dobandesc justificare !!
  Similar e si comportamentul violent din Israel…si persistenta cu care se cauta ,,criminali” dupa 70-80 de ani de la razboi ! – Alte state au trecut peste asta si au construit o Europa puternica…. In schimb Israelul ofera si acum recompense pentru prinderea unor presupusi criminali…Nu s-a pomenit in istorie asa ceva….desi razboaie si crime in masa au fost din totdeauna !!!

 9. Panarama blonda din cel de-al doilea clip, ii si apaluda la final, incurajandu-i ca e bine ce fac si ce zic acesti negri rasisti, nemernici. Pramatii ca si blonda asta (ala care e cu ea e doar de decor acolo), merg la emisiuni TV si radio (activisti), sau gazduiesc emisiuni unde le sustin minciunile si aberatiile propagandiste rasiste cum ca ce oropsiti sunt.. Nu e un secret, in occident daca muncesti si iti vezi de treaba, nu te tii de tampenii sa intri in conflict cu legea, nu are nimeni nimic cu tine. Traiesti decent indiferent ce rasa esti. La fel, daca esti infractor intri in conflict cu politia si cu legea indiferent de rasa. Toti infractorii urla ca sunt nedreptatiti. Dar victimele infractorilor cum sunt ? Asta numai conteaza ?

 10. Ce mishto! Ma refer la emblema aia ‘evreiasca’ pe care o flutura kazarii cu atata mandrie. E clar ca e ceva putred in Danemarca… Cum de le-au permis adevaratii evrei astora sa foloseasca Steaua lui David ?!? Sau a fost o recomandare ‘de sus’ ?

 11. Si apropos de 666:
  H.R. 6666, the COVID-19 Testing, Reaching And Contacting Everyone (TRACE) Act.
  What 6666 means from the point of view of Kabbalistic numerology (gematria): HOLOCAUST = (1×8) + (2×70) + (3×30) + (4×70) + (5×20) + (6×1) + (7X6) + (8×300) + (9×400) = 8 + 140 + 90 + 280 + 100 + 6 + 42 + 2400 + 3600 = 6666.

  A = 1, B = 2, C = 20, D = 4, E = 5, F = 80, G = 3, H = 8, I = 10, J = 10, K = 20, L = 30, M = 40, N = 50, O = 70, P = 80, Q = 100, R = 200, S = 300, T = 400, U = 6, V = 6, X = 60, Y = 10, Z = 7

Sliding Sidebar