Nu, Donald Trump nu a instigat la insurecție. Ce vor, de fapt, opozanții lui Trump să obțină cu acțiunea de punere sub acuzare?

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Este clar că, se simt amenințați cei care au format statul paralel. Puterea lor a luat sfârșit, America va ieși din corporația masonică securistă, care a subjugat întreaga planetă prin teroare, frică, eliminarea lui Dumnezeu din viața fiecărui om de pe acestă planetă. Lumea s-a trezit și au aflat din presa ”underground” toate atrocitățile pe care le-au comis acești sataniști, împreună cu toți cei care au făcut parte din acest complot împotriva Omului, vor plăti și vor primi pedeapsa în fața Curții Marțiale.

 2. La ei afost la fel ca la noi în 2009,când asaltul președentiei Republicii Moldova, a fost organizată de președintele Voronin, ministrul de interne Papuc și alte lepădături ale regimului…În viitor,cu siguranță vom afla cine se face vinovat de evenimentele de la Capitoliu…

 3. Ca întotdeauna, vechea și aceeași tactică a statului mafiot ocult e să trimită la proteste agitatori infiltrați, așa s-a procedat peste tot în lume în multe situații, mai ales când s-a dorit să fie discreditate sau înlăturate personajele incomode care nu au stat în genunchi.
  De curiozitate, ai vazut pe youtube interviul din anul 2007 cu fostul regizor american Aaron Russo? Acolo el demască Noua Ordine Mondială și vorbește deschis despre ceea ce a aflat direct de la Nicholas Rockefeller referitor la controlul populatiei, atentatele sub steag fals de la 11 septembrie 2001, cipuri si alte planuri malefice. Aici e o parte a interviului subtitrat, merită vizionat în caz că nu l-ai văzut https://youtu.be/https://youtu.be/0Tgk7YH5PyM

 4. https://youtu.be/0Tgk7YH5PyM asta e adresa corectă a interviului, în postarea anterioară nu s-a tastat cum trebuie. Oricum dacă iar apar erori și nu reușești să-l deschizi așa, îl găsești ușor pe youtube când îl cauți.

 5. Este o prostie sa consideri acele adresari ale lui Trump catre popor instigare.
  S-a crezut furat si a cerut ajutorul poporului daca a fost convins ca institutiile au incercat sa acopere ceeace el a considerat ca este un furt.
  Ca presedinte, poate ca trebuia sa-si sacrifice dorinta de dreptate, ca sa nu zdruncine statul. Era bine, era rau? Ce era mai important, respectul neconditionat pentru institutii, sau cel pentru adevar?

  Ca sef de stat si ca om bogat, avea o multime de mijloace sa instige fara sa se expuna. Poate ca adresarile au impresionat, infuriat, dar de fapt multimea s-a revoltat pentru ca a avut senzatia de nedreptate, de abuz, pe care castigatorii au accentuat-o cu atitudinea lor. Deci, daca a existat un instigator, ATITUDINEA NEOBISNUIT DE AGRESIVA A CASTIGATORILOR A FOST INSTIGATORUL!

  MAI MULT DECAT ATAT, acesata atitudine voit intimidanta, aceasta graba de a-l reduce la tacere trezeste mari suspiciuni! Poate ca vor sa ascunda ceva, ceva ce nu este in regula acolo.

  1. Analiza perfecta, de altfel ca majortatea comentariilor aici. Deep state are multe de ascuns si poate ca asta este chiar slabiciunea lor. Mai tarziu poate va fi prea tarziu, nu va mai fii nevoie sa se ascunda. Este infiorator prezentul. Si cred ca totul are a face nu doar cu USA, si asta este problema mai grava. Rugati-va Dumnezeului Celui Viu si milostiv pt iertarea pacatelor. Se poate ca lumea sa aiba zile numarate.

Sliding Sidebar