Nu vă mai isterizați cu Coronovirusul! În 2018-2019 au murit de gripa obișnuită 61.000 oameni și s-au îmbolnăvit 42 de milioane

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Iti dai cu parerea, iar altii distribuie. Momentan nu exista motive reale de panica dar, 72000 infectati cu coronavirus si 2500 de victime. Rata deces – 3,3%. Asta in conditiile in care se iau masuri agresive de izolare. Acum calculeaza aceasta rata de mortalitate si o sa vezi rezulta app 1,5mil de decese… opaaa, parca este altceva, nu? Imagineaza ti acest virus care se transmite mult mai repede decat gripa comuna, adauga faptul ca nu exista inca un tratament si vaccin clasic pt el si ca are o rata de mortalitate mult mai mare decat o gripa comuna.
    In concluzie, indiferent daca a fost un virus luat de la animale sau scapat de sub control de oameni, daunele pe care le ar putea produce sunt imense.

  2. Da toată mascarada a pornit de acum câțiva ani din SUA . Chinezii au fost țap ispășitor din lăcomia de ași face loc forțat acaparând toată industria preluând licențele de la toate marile firme . În SUA sunt miliardarii planetei care au pus la cale distrugerea economiei și cercetează și pun la cale tot felul de mizeii cum a declarat Bill Gates că nu mai e nevoie să se fabrice arme de distrugere în masa ca acum sunt arme mult mai eficiente: armele biologice ce pot fi răspândite în aer . Unii îl consideră mare finlantrop dar în realitate este doar unul dintre psihopații obsedați de vaccinuri experimentale pe oameni . Prin fundația familiei a început sterilizarea provizorie sau permanentă în țările din lumea a treia ca India , etc. unde a facut experiențe sterilizând chiar și copii care unii au și decedat . Din păcate mai sunt și alții ca și el din oculta mondială .

Sliding Sidebar