O invenție Românească poate salva Planeta!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Buna, urmaresc cu mare interes toate inventiile facute de Romani nostri si constat ca undeva se blochieaza realizarea lor in practica de diferite interese obscure a multinationaleleor, mai este o inventie la fel de interesanta care produce kerosen din deseuri menajere si plastic, dar si aceswta este blocat pentru ca are noxe zero, cei care sint responsabili de aceste blocaje nu pot fi inlaturati, pina si procesele sint lasate in sertare pina la prescriptie…!, astept ziua cind se va relansa aceasta tara, care are oameni minunati si o pot face din nou o tara prospera…!

   1. Corect, Ordinea este următoarea: respect de sine, respect față de cei din jur, respect pentru țară (inclusiv limbă) respect pentru lumea în care trăim! Fără unul, nu pot exista celelalte!

 2. Buna ziua, domnule Roxin, firma Eco Solution SA, a dezvoltat un proiect, bazat pe un brevet de inventie, pe care l-au materializat intr-o fabrica, pilot industrial de 10t/ora la sacele Brasov.
  https://www.youtube.com/watch?v=BoJzN0Vakrs
  Asa cum va spuneam la ultima discutie, aceasta tehnologie este mult superioara celei Hornet.
  Putem face o emisiune despre ia, de altfel avem emisiuni la TVR. Antena3, 6TV.

    1. De geaba le explici unor incuiati despre tehnologii moderne de ecologizare. Ei stiu doar ca tre sa se mareasca pensia dar nu stiu exact cand si cu cat.

 3. Dlui Cincu – sper sa se dovedeasca utila activitatea dvs. Pacat de canalele de mediatizare alese. Nu dau credibilitate, ba din contra.

 4. Ma bucura faptul ca deja sunt instalatii mult mai bune decat cele realizate de mine. D-ul CINCU afirma ca a lui (a D-lui Francu) este mult superiora tehnologiei ecoHORNET desi tehnologiile sunt total diferite. Explicati D-le Cincu aceasta „mult superiora” in ce consta ca sa stim si noi.

  1. poate ar fi bine sa calculaţi ciţi kw produc maşinile obligate prin lege sa mearga cu farurile de intilnire pe timp de zi.Faceţi un calcul la 10 milioane de masiniin condiţiile in care sunt necesari cam 120w pentru acest moft de a merge cu farurile aprinse.Veţi avea frumoasa surprizā despre cum omenirea este pusā sā ardā gazul pentru nimic rezultatul fiind doar mii de euraşi in buzunare largi şi poluare cit cuprinde ,odatā pe arderea gazului pentru a produce energia necesara becurilor şi o altā parte pe producerea becurilor care vor avea o viaţā de 4 ori mai scurta

 5. Pana la urma nici nu conteaza care e mai performanta,de moment ce nu e omologata nici una . Important e sa lucreze toate la capacitate maxima sa curatam tara si planeta de gunoaie…..

 6. Există o ofertă de preț pentru această minune de instalație de reciclare a deșeurilor prin piroliză ?

 7. Aseara am participat la o sedinta in Italia, se vorbea de acelasi lucru, numai ca oameni s-au gandit mai departe sa faca din aceasta afacere, una si mai mare. Cu scuza ca vor sa subventioneze mai multe asemenea „aparaturi” care transforma plasticul in carburant, vand pachete de actiuni cu valori intre 300€ si 9000€ acestea te fac sa devi membru si la randul tau trebuie sa gasesti alti „fraieri” care sa investeasca apoi vor transforma din venit diverse proncente din care un anumit procent se va invesi intr-o moneda virtuala. Cu aceasta moneda vor sa vanda conbustibiliul produs si sa-i creasca valoarea. Am plecat foarte indignat de acolo, eu cred ca acele compani multinationale si multimiliardare au toata raspunderea in acest sens si ar trebui sa investeasca in aceste proiecte mai mult ca totii. Nu sa faca afaceri pe spatele itregi populatii!

  1. Tot respectul pentru dumneavoastra Dl. Anghel Vladimir Liviu, este bine ca se ia atitudine cand este vorba despre ecologizarea tarii si nu numai…dar fara a minimaliza valoarea postarii dumneavoastra, trebuie sa va spun ca dumneavoastra ca si fiul meu, desi a terminat o facultate, ati lipsit la ora de gramatica cand s-a predat pluralul… (devii, companii, intregii, iar „totii”, se scrie cu un singur „i”
   Rețineți: pronunțăm și scriem cu doi ”i” după prepoziția ”cu”- cu toții!
   Nu va suparati pe mine, la fel il corectez si pe fiul meu, cand greseste!
   Numai bine

   1. De acord cu dumneavostră. Și eu îmi corectez băiatul, deși nu foarte des, și e ditamai aviatorul. Pe fiica mea nu am corectat-o niciodată. Nu era nevoie.

 8. Buna ziua ! Foarte intersant. Am insa cateva nelamuriri. Materia prima (deseurile) se bazeaza pe coletarea selectiva ? sau pe separarea deseurilor pe tipuri de materiale dupa colectarea acestora ? Instalatia de piroliza functioneaza exclusiv cu pelete realizate din deseuri sau functioneaza inclusiv prin incarcarea sa cu amestecuri de deseuri asa cum se afla acestea la gropile de gunoi ?
  Multumesc !

 9. Felicitari domnule Roxin (si) pentru aceasta fateta de culegator de diamante si dvs. domnule Hornet pentru aceasta noua stralucire!
  Intalnesc in mod constant creatiile dvs. in viata curenta, le apreciez cu ochii unui specialist si m-asi bucura sa va cunosc.

 10. Am si ee o inventie ,un motor fara consum,e total diferit fata de ce cunoastem ,foloseste legile fizic ,nu consuma nici aier .poluare zero.Consum zero.0729123945
  Motorul R.E.(rampa – elasticitate) motor 100% ecologic.

  Functionalitatea acestui motor utilizeaza mai multe elemente din Fizica cum ar fi: Descompunerea fortei in rampa, componenta tangentiala a fortei, elasticitatea materialului si actiunea si reactiunea.
  In desenul respectiv se utilizeaza o baza, doua cercuri dintr-un otel elastic. Fiecare cerc are cate un canal pe fiecare parte, fiind montate, pe 6 care, fiecare avand in componenta doua role pe rulmenti, cu cate un nas, pentru a rula pe canalele cercurilor. Carele A1 si A2 au cate doua role fixe. Carele C1 si C2 au cate doua role mobile, rolele, fiind montate pe cate un balansuar, in pereche. Fiecare pereche are in component un surub cu filet stanga dreapta, pentru a putea aplica strangerea cercurilor, folosind balansuarul
  Functionalitatea motorului, se bazeaza pe folosirea a minim doua ansamble, un ansamblu fiind compus obligatoriu din 3 care, C1-A2-C2. Cele doua ansamble sunt dispuse paralel pe cercuri. Carul A2, se va gasi intre carele C1 si C2, obligatoriu.
  Ca sa inceapa miscarea de rotatie, tinem cont de dispunerea carelor. Strangem cercurile intre ele cu rolele carului C2 cu o anumita forta, ajungand la deformarea cercurilor si formandu se 4 rampe, 2 pe rolele de la carul C2 si 2 pe rolele de la carul A2. In momentul de fata varful cel mai inalt al cercurilor se gaseste intre caru A2 si C1(A1 si C1). Miscarea de rotatie nu se realizeaza, datorita faptului ca inclinatia rampelor de la carul C2 si A2(C2 si A1), deschid niste forte de rampa, C2 exercitand forta catre A2 si A2 exercitand aceeasi forta spre C2, in momentul de fata, cele 2 forte exercitate se bat fata in fata. Pentru a putea realiza miscarea de rotatie, trebuie sa schimbam inclinatia rampei de la A2. Pentru a face acest lucru, folosim carul C1, prin strangerea celor doua balansouare pana in momentul cand varful cel mai inalt al cercurilor se muta intre carele A2 si C2(A1 si C2), dupa realizarea acestei actiuni incepe miscarea de rotatie a cercurilor. Cu cat varful cel mai inalt este mai departe de carul A2 cu atat cercurile se invart mai repede si cu o forta mai mare, datorita faptului ca rampele de pe C2 si A2 imping cercurile in aceeasi directie. Revenind la carul C1, pentru ca rolele sa nu urce in rampa si pentru a nu anula din puterea motorului, folosim componenta tangentiala a fortei. Puterea motorului este transmisa mai departe prin carul A2 sau A1, sau ambele, ele fiind supuse celei mai mari tensiuni a cercurilor. Puterea este transmisa de pe una din rolele carelor A1 sau A2, prelugnidu se in exterior sau interior, de acolo poti pleca mai departe cu lant, curea de transmisie, roata dintata sau cardan. Pe partea opusa a prelungirii sunt fixate 2 pinioane pentru a nu patina rola pe cerc.
  Acest motor functioneaza numai pe legile fizicii fara a fi nevoie de un combustibil, poluarea fiind 0. Se poate constui in diferite dimensiuni. Cu cat cresti marimea cercurilor se pot instala mai multe ansamble de care. Aceeasi marime de motor poate fi la diferite puteri in functie de grosimea si latimea cercurilor.
  Toate componentele lui sunt reciclabile.

 11. O instalatie de piroliza implica costuri tehnologice mari care nu se justifica taticule! exista metode superieftine de transformarea compostului menajer in energie pur si simplu cu culturi de bacterii si colectoare gaz…simplu de tot ! Din pacate nu sunt prea multi care sa ia sapa de coada si sa execute treburile murdare! asta este problema.

  1. Taticule, nu mai bate campii! Aceasta instalatie de piroliza este foarte diferita de tot ce stii. Ca de aia a devenit in acest moment de interes mondial si inventatorul este asediat cu propuneri de colaborare din toata lumea!

 12. Pe CE facem pariu ca Statul colonie ROMANIA, nu va finanta realizarea de astfel de Instalatii minunate ?

 13. E asediat din toata lumea, dar o tine pt el si pentru dacii din Ro, care nu au bani sa o cumpere. Nu e mai bine sa o implementeze in msi multe zone din tara, sa dovedeasca ca e buna?

 14. Domnule Roxin, am urmarit aproape articolele si realizarilw e dv in ale cinematografiei prin care v-ati remarcat in a programa momentele de istorie a poporului Roman pentru care va felicit in mod cu un respect teosebit. Aceasta apelare pe care o fac rezulta din dorinta mea de a face ,ridica un monument inchinat atat istoriei patriei cat si eroilor sai care au cazut la datorie de-a-lingul vremurilor. Ca urmare va rog a ma dirija catre factorii interni care se ocupa cu ale sculpturii in tabla si pot sa realizeze ” Lupul Dacic”. Am nevoie de el in cele mai onorabile conditii. Va voi spune mai tarziu unde intentionez s-al afisez.

 15. Ce se mai aude cu invenția românească. Mi se părea deosebit de interesanta și nu mă așteptam să intre sub tăcere AZI când gunoaiele generează noi forme de relief în România?

 16. Am postat materialul pe Romania ecologică de pe FB și am fost luat împrejur spunându-mi:

  Autor
  România Ecologică
  Asta e o manipulare ordinară. NU există ardere fără poluare.
  https://www.ecomagazin.ro/piroliza-gazeificarea-si-arcul…/
  Piroliza, gazeificarea și arcul de plasmă: forme de valorificare energetică a deșeurilor cu riscuri mari și randament scăzut | EcoMagazin.ro
  ECOMAGAZIN.RO
  Piroliza, gazeificarea și arcul de plasmă: forme de valorificare energetică a deșeurilor cu riscuri mari și randament scăzut | EcoMagazin.ro
  Piroliza, gazeificarea și arcul de plasmă: forme de valorificare energetică a deșeurilor cu riscuri mari și randament scăzut | EcoMagazin.ro
  · Răspunde · 11m

  Autor
  România Ecologică
  https://www.romaniaecologica.ro/…/master-planul…
  Master Planul „diabolic” al Gabrielei Firea: Bucureștenii vor respira și mai mult aer otrăvit. Primarii de Sector obligați să asigure sute de mii de tone de gunoi pentru a fi arse.
  ROMANIAECOLOGICA.RO
  Master Planul „diabolic” al Gabrielei Firea: Bucureștenii vor respira și mai mult aer otrăvit. Primarii de Sector obligați să asigure sute de mii de tone de gunoi pentru a fi arse.
  Master Planul „diabolic” al Gabrielei Firea: Bucureștenii vor respira și mai mult aer otrăvit. Primarii de Sector obligați să asigure sute de mii de tone de gunoi pentru a fi arse.
  · Răspunde · 10m

  Autor
  România Ecologică
  https://curatmurdar.org/scrisoare-deschisa-2/
  Scrisoare deschisă – Curat Murdar
  CURATMURDAR.ORG
  Scrisoare deschisă – Curat Murdar”
  cu alte cuvinte, AȘA CEVA NU EXISTĂ

Sliding Sidebar