O istorie a fenomenului OZN în România. Informații inedite…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Pentru mai multe informatii cautati gaia pe youtube si sunt episoadele lui wilcock cu goodey un om din interiorul SSP atunci o sa intelegeti de ce nu se publica nimic in mass media cu referire la alte civilizatii care sunt aici de cel putin 5 mil ani.

  2. Alex are dreptate , sa fi educat este extreme de necesar aceste zile deoarece stim defel scopul systemului mai ale in New Babillon care este natia cea mai corrupta din Lume de acea trebuie evitata cu orce pret aceasta Tara care este condusa special de DIAVOL

  3. Daca ai fi mai modest, cota ta astrala ar creste… Pina una-alta esti un simplu colportor, fara sa intelegi prea bine anvergura trebii in care te’ai bagat, dand la o parte pe altii pentru asta.
    PS Sunt convins ca nu ai curajul sa publici integral cele scrise; n-ar fi prima data cand demonstrezi ca esti un las…

    1. Valdemare,dragalasenie,emiti o stare care se vrea perturbatoare,insa nu ai reusit decat sa ne creezi oarece dezgust Suflete,nu rezonezi sau nu intelegi mai nimic de aceea, cere si ti se va da,dar nu improsca ignoranta si aciditatea ta altora ,pen-ca ti se va intoarce ca un bumerang ,.si atunci habar n-o sa ai cui sa-i multumesti ,deschide-ti mintea cauta,cerceteaza poate te vei Lumina . Poate,.

  4. OZN orice obiect zburator neidentificat….nu neaparat farfurii zburatoare… acum in era dronelor e mai greu ……

  5. Acesti micuti umanoizi exista vezi Roswell nu cumva suntem tot noi veniti din viitor? oare de ce refuza atat de clar sa interactioneze , am vazut in ultima vreme asa de multe seriale pe Netfix in legatura cu avertizarile acestea incat incep sa cred ca…apusul lumii singuri il producem! iar faptul ca aceasta actiune este inevitabila ma intristeaza tare mult!

Sliding Sidebar