O pictură cu un IISUS NEGRU va fi instalată într-una dintre cele mai vechi biserici din Marea Britanie, în semn de omagiu adus mișcării Black Lives Matter

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Ce culoare are Mahomed, in religia de pe teritorou Africi.Credita si biserica ,azi sunt realitati controversate.

 2. Astia nu mai au nimic sfant.Stiam ca vor ajunge si la Iisus,prea au batjocorit toate valorile, toate personajele istorice,prea au facut din homosexualitate o virtute,din infractori simboluri globale…

  1. religia nu are nimic sfant. Doar reguli . Impuse de „domnul zeu” sau de om asa cum i-a convenit, la un moment al istoriei. Restul cu homo … se afla si in randul bisericii catolice si… cine suntem noi sa judecam … asta ca sa il citez pe actualul papa. Chiar asa . Ii ascultam cu placere pe Freddie si pe altii asemeni lui cazuti in ” pacat ” . Despre infractori .. unde esti tu Tepes !!!! Dar acum in America nu l-ar asculta nimeni … de culoare
   Incurcate sunt alegerile … omului pe lumea asta !!!

 3. Nebunia a ajuns pe fața și mintea occidentului. Singuri occidentalii își croiesc drumul spre pierzare, fără să știe ca companionul lui sunt dracii în frunte cu stăpânul lor, Lucifer, marele zero.

 4. Eu nu inteleg de ce va tot bateti capul pentru portretizarea unui personaj de fictiune, in numele caruia s-au petrecut unele dintre cele mai extinse programe de prigonire si eradicare culturala?

 5. Poate asa, pana la urma, se vor trezi si cei din rasa europida, si vor intelege cui se roaga si cine sunt cei care, in prezent si in vitor, vor sa le cante prohodul .

 6. Asa cum exista Sfânta Treime sa se introducă și Sfanta Fata și alba și neagra ( mai bine zis alba și afro-americani și africana. Ca și Covid-ul, negrul nu exista)

 7. Fiecare crede ce vrea. , dar nu poate să impună altuia ceea ce vrea el . Biblia, Noul Testament sunt singulare. Nu pot fi schimbate de nimeni, nici măcar cu o virgulă!

Sliding Sidebar