Un Antiviral Natural Românesc ar putea vindeca bolnavii de Covid-19… Cu toate acestea, autoritățile nu sunt interesate să îl testeze

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. SC Shamanic Apothecary SRL
  a finalizat testele pentru produsul sau “ELLE OIL’S dvb”

  ELLE OIL’S dvb este confirmat, soluția dezinfectanta ELLE OIL’S dvb este indicată în tratamentul adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator superior, inclusiv: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, infecția cu Stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas și Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât și cronice, ante și post-virală sau provocată de poluanții mediului înconjurător; sindroame de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzita, disfagie, laringită și faringită, afonie, tuse), depisteaza si vindeca instantaneu cei mai puternici virusi si bacterii. Testele efectuate pe subiecti infectati sunt un miracol.

  Departamentul de Analize Fizico-Chimice si Controlul Calitatii al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica – I.C.C.F Bucuresti din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii a emis Certificatul de Analiza Nr 1/11.05.2020 si Studiul Microbiologic (Raport de Testare 11/2020) care atesta calitatea si eficienta produsului ELLE OIL’S dvb in igiena cailor respiratorii (nas, sinusuri, rinofaringe..) cat si in stari congestive ale acestora (testari microbiologice – activitate microbiana), comanda 672/27.04.2020.
  Analiza Fizico-Chimica s-a efectuat in conformitate cu prevederile Ph Eur. 9.0 monografia “ESSENTIAL OILS”
  Tel. 0745050050.

  1. Un produs miraculos ,pacat evolutia pretului m-a dezamagit,la inceput 60 lei un pret corect(TVA+ transport inclus) duopa care se pune transportul separat ,dupa 1ianuarie se face 80 lei{+33%} sunt de acord sa se scumpeasca in raport cu inflatia + devalorizarea leului,D-le Hornet va consider un om super inteligent dar sa stiti cu cat vindeti m-ai scump bani castigati astfel vor valora m-ai putin,si in schimb sunt oameni m-ai saraci care au nevoie de respectivul PRODUS !

   1. Pretul nu se discuta . Se accapta sau nu . De ce nu il produci tu si il vinzi cu cat vrei ? La Supermarket te tocmesti cu vanzatorul ? De aia suntem o tara de cacao, fiindca 80% din romani gandesc ca tine .De ce nu mergi in farmacie si te tocmesti cu farmacistul ?

   2. Multumim celor care s-au gandit la pensionari oferindule produsul la un pret accesabil Dle A. G.comentariul d-vs de militian (ma refer la comentariu nu la persoana) nu-l iau in considerare !

 2. Nu ai ce sa faci. Oricat de mult ai încerca tot în genunchi sta România. Interesele globale nu pot sa fie oprite. Trebuie sa conștientizăm ca România e deja cucerita. Nimanui nu ii pasa și nimeni o sa facă ceva vreodată. Tara blestemata, numai un miracol poate sa o salveze, dar miracolele nu exista.

  1. Miracolul il creem noi
   ROMANIA PLANGE SI VREA DE LA TINE PUTIN;
   VOTUL TAU O POATE SALVA – ZIC EU IULIEAN HORNET
   Votam la locale si la parlamentare doar candidati independenti.
   Avem destul timp sa-i convingem pe Profesionistii de langa noi, pe cei cu CARTE, CURAJOSI, DREPTI, CINSTITI, GOSPODARI si PATRIOTI, sa se inscrie ca independenti pe listele de: Consilieri, Primari, Deputati si Senatori.
   „Dreptul de a alege si a fi ales”
   Cu o simpla adiere populara si solitara îi doboram. Pe toti.
   Toate functiile administrative vor fi ocupate prin concurs, inclusiv cea de Premier al Romaniei.
   Dati mai departe si aveti incredere in voi.

  2. NU mai raepanditi pesimism. Cu vointa si curaj trebuie sa reusim. Imposobil sa nu se gaseasca in Romania o firma romaneasca (nu straina) care sa nu fie de acord sa faca tratament cu acest produs excelent

   1. Unii care posteaza cu cele mai autentice nume romanesti (incearca sa induca in eroare), nu sunt romani. In acte si iredentistii unguri figureaza si ca si romani, dar au si cetatenia ungara. Surprinde insa altceva, si anume faptul ca administratorul blogului le posteaza comentariile mincinoase, rautacioase, pline de pesimism, dusmanoase la adresa tarii,si a populatiei.

  1. Flacoanele contin 1,4ml, costa 60 lei cu TVA si transport inclus in Romania.
   Se pot cumpara direct de pe site: elleoils.com – relatii Tel. 0722661423 sau 0745050050,

   1. Bună ziua vreu sa cumpăr și eu acest produs antiviral. Când întru pe sait îmi spune eruare. Asca ca acutatima sa întru în posesia lui conta cost va mulțumesc

  2. Este afisat pe net ,scrieti numele produsului si gasiti numarul de telefon,l am comandat si a doua zi a venit 60 ron flaconul si 21 curierul,il folosesc de doua zile ,in prospect scrie ca daca ai virusi ustura f tare,asta am simtit cam 3 minute,am si o sinusita si fiind mentolat respir mai bine ,il folosesc cu mare incredere,preventiv de doua ori pe saptamana sau cand iesi in oras,va doresc sanatate

 3. Bun si nu trebuie sa va lasati si dati multe inf. Pop si Daca se poate administra la ori cine.multumesc

 4. ELLE OIL’S dvb (drop virus burn) soluție antibacteriana, antivirala, antiinflamatoare pentru caile respiratorii superioare CE ESTE ȘI PENTRU CE ESTE UTILIZAT ELLE OIL’S dvb este o soluție care prin compuşii săi are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antiinflamatoare pe bază de exctacte uleioase esențiale cu greutate moleculară mare, obținută prin mijloace biotehnologice fara conținut de Organisme Modificate Genetic și proteine organice. ELLE OIL’S dvb este indicat pentru congestia sinusurilor, eliminând bacteriile şi viruşii uşurând respiraţia, acceleaza ameliorarea în caz de infecţii sinusale. Totodată are şi capacitatea de a împiedica acumularea excesivă a mucusului în pasajele nazale, uşurând astfel respiraţia. În plus, majoritatea componentelor fiind astringente şi sedative, pot calma durerile de cap asociate răcelii și gripei. ELLE OIL’S dvb are un efect protector și de blocare asupra infecției bactericidă și congestivă a cailor respiratorii superioare. Aceasta aderă efectiv la protejarea și dezinfectarea cailor respiratorii superioare, (prin reținerea compușilor bacteriene/microbiene), ce formează un film protector care are un efect dezinfectant asupra cailor respiratorii superioare. ELLE OIL’S dvb permite calmarea tuturor acestor simptome asociate cu inflamarea congestiva, cum ar fi dificultate la respirație, înghițire, senzația de corp străin, gâdilat sau uscăciune în nas și gât. În final, efectul blocant permite menținerea integrității mucoasei prin protejarea acesteia împotriva agenților și patogenilor externi dăunători. INDICAȚII Soluția dezinfectanta ELLE OIL’S dvb este indicată în tratamentul adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator superior, inclusiv: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, infecția cu Stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas și Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât și cronice, ante și post-virală sau provocată de poluanții mediului înconjurător; sindroame de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzita, disfagie, laringită și faringită, afonie, tuse).
  COMPOZIȚIE Ulei esențial din plante. compus din 12 Extracte Esentiale: Shogaol; β-pinen; Cineol; Rozmarinic; Timol; Alfa-Pinen; Citronelal; Abies; CetoneEsteri; Boneol; Felandren; Terpen CUM SE PREZINTĂ ELLE OIL’S dvb soluție dezinfectantă se prezintă sub formă de soluție uleioasa. Ambalajul conține 1 flacon de 1,4 ml, cu 100 + utilizari. CUM SE UTILIZEAZĂ Doză, metodă și perioadă de administrare Adulții și copiii cu vârste peste 6 ani: un flacon individual pentru fiecare persoană, se utilizează la nevoie. Se scoate dispozitivul/bețișorul inundat în soluția ELLE OIL’S dvb și se unge în intrarea fiecarei fose nazale (vestibul) la baza, nu în profunzime , sub nas, și sub buza inferioară. Pentru fiecare aplicare se inunda dispozitivul/bețișorul de fiecare dată. Flaconul are dispozitiv/bețișor ce permite o gradare care corespunde o doză optimă de utilizare. Nu depășiți doza recomandată. Soluția trebuie administrată cu dispozitivul atașat din interiorul capacului. Acțiunea lubrefiantă și emolientă ușureaza utilizarea facilă a solutiei ELLE OIL’S dvb. Instrucțiuni de utilizare a solutiei ELLE OIL’S dvb cu doză individuală Spălați-vă pe mâini și executați următoarele operațiuni: 1. Desfaceți flaconul și utilizați conform indicațiilor de mai sus. 2. Flaconul este pentru uz personal, nu se imprumuta altei persoane.
  3. Se pastreaza la intuneric. 4. Se inchide bine dupa fiecare utilizare. 5. Soluția ELLE OIL’S dvb este pentru uz extern. CÂND NU TREBUIE SĂ FIE UTILIZAT Utilizarea soluției ELLE OIL’S dvb este contraindicată la copii în vârstă de sub 6 ani. Nu se recomanda persoanelor cu antecedente, hipersensibilitate sau alergii la unul dintre ingredientele amestecului. Precauţie în cazul persoanelor cu astm. Nu aplicați în apropierea ochilor, nu aplicaţi pe răni deschise sau pe mucoase INTERACȚIUNI CU ALTE PRODUSE Interacțiunile cu alte produse nu sunt cunoscute. Este posibilă utilizarea soluției ELLE OIL’S dvb în combinație cu dispozitive medicale sau medicamente, după consultarea medicului. CÂND ȘI PENTRU CÂT TIMP Soluția ELLE OIL’S dvb se poate utiliza în orice moment al zilei, fără restricții specifice referitoare la timp și ore. Durata utilizării depinde de evoluția simptomelor; dacă este necesar se poate folosi soluția ELLE OIL’S dvb pe perioade extinse. Nu dă dependență. EFECTE NEDORITE Utilizarea tuturor produselor pentru uz topic, în special pe durată îndelungată, poate provoca sensibilizare. Dacă apare aceasta, opriţi utilizarea şi consultaţi un medic pentru a începe o terapie adecvată. Dacă apar alte efecte nedorite, informați-vă medicul sau farmacistul. Daca se simte o usturime ușoară după aplicare 2-4 secunde, aceasta este o reactie normala, și confirma existența bacteriilor sau virușilor pe căile respiratorii superioare. Acest disconfort este de scurtă durată, timp in care se produce dezinfectarea infecției bactericide sau virusale.
  In general dacă se respectă recomandările producătorului, ELLE OIL’S dvb este bine tolerată, rareori pot aparea reacţii de intoleranţă care să necesite înteruperea administrării şi măsuri terapeutice speciale. ATENȚIE Nu păstrați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii. In cazul accidental al ingerarii solutiei ELLE OIL’S dvb, a nu se provoca voma. Se administreaza un pahar de lapte gras sau cateva linguri de ulei vegetal comestibil si se apeleaza la ajutor medical avizat. Termen de valabilitate: 24 luni, a nu se utiliza după data de expirare. Seria; 1 Data fabricatiei; 25.03.2020 Analiza fizico-chimica a produsului sa efectuat in conformitatecu prevederile Ph Eur 9.0 monografia „ESSENTIAL OIL’S” Conditii de pastrare: loc uscat și intunecos, la o temperatură cuprinsă între -15 la + 40° C. Producator: SHAMANIC APOTHECARY SRL, Strada Italia nr. 4, Chiajna, jud. Ilfov office@shamanic-aphotecary.com

 5. Bună ziua, domnule Honet.
  În prospectul dat de dumneavoastră, se spune la un moment dat și ceva despre modul de utilizare.
  ”Se scoate dispozitivul/bețișorul inundat în soluția ELLE OIL’S dvb și se unge în intrarea fiecarei fose nazale (vestibul) la baza, nu în profunzime , sub nas, și sub buza inferioară.”
  Vreți, vă rog, să specificați, mai exact unde anume trebuie aplicat sub buza inferioară?
  Vă mulțumesc.

 6. SC Shamanic Apothecary SRL
  a finalizat testele pentru produsul sau “ELLE OIL’S dvb”

  ELLE OIL’S dvb este confirmat, soluția dezinfectanta ELLE OIL’S dvb este indicată în tratamentul adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator superior, inclusiv: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, infecția cu Stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas și Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât și cronice, ante și post-virală sau provocată de poluanții mediului înconjurător; sindroame de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzita, disfagie, laringită și faringită, afonie, tuse), depisteaza si vindeca instantaneu cei mai puternici virusi si bacterii. Testele efectuate pe subiecti infectati sunt un miracol.

  Departamentul de Analize Fizico-Chimice si Controlul Calitatii al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica – I.C.C.F Bucuresti din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii a emis Certificatul de Analiza Nr 1/11.05.2020 si Studiul Microbiologic (Raport de Testare 11/2020) care atesta calitatea si eficienta produsului ELLE OIL’S dvb in igiena cailor respiratorii (nas, sinusuri, rinofaringe..) cat si in stari congestive ale acestora (testari microbiologice – activitate microbiana), comanda 672/27.04.2020.

  Analiza Fizico-Chimica s-a efectuat in conformitate cu prevederile Ph Eur. 9.0 monografia “ESSENTIAL OILS”
  Un flacon contine 1,4ml, costa 60 lei cu TVA si transport inclus (Romania).
  Se pot cumpara direct de pe site: elleoils.com

 7. Eu am amestecat 2-3 picaturi din uleiurile de:migdale dulci, menta, eucalipt, ulei de arbore de ceai, oregano, lavanda,chiparos, catina, canepa, vitamine A, D, E,
  Am ümezit cu el narile 0,5 cm, tamplele si in spatele urechilor (partea de jos). Dupa 2-3 minute se simte un pic de usturime la nas dupa care nasul curge. Durerile de cap si de gät dispar. Am pus doua bucati mici de vata imbibata in ulei la dreapta si la stanga in gura cat mai aproape de gat. Le-am tinut cat am suportat, cam 15-20 de minute.
  Cand durerile apareau mai luam putin din ulei, pana s-a terminat.
  A doua zi am amestecat mai mult, asa c-a sa am mereu in geanta.
  A treia zi era colega mea racita si avea dureri de cap. Si-a dat de doua ori la 90 de minute si i-au trecut durerile.
  Uleiurile le puteti la DM, magazine de cosmetica si farmacie.
  Foloseste si la migrena.

  Multumesc pentru informatie.

 8. Trebuie facut un video cum se utilizeaza corect.
  Specificati si cat timp se utilizeaza pana apar rezultatele!

 9. Asa cum a spus si Sofia Schlesiger, dar adaugati mai ales ulei esenta de pin-brad. Mai tineti minte tratamentul cu sirop de pin de brad ? Faceti in camera aerosoli, pulverizati usor. In plus ajuta si la astm si indeparteaza insectele zburatoare, tantarii.

 10. „ATENȚIE! Soluția ELLE OIL’S dvb este PENTRU UZ EXTERN” scris mare si cu roșu la instrucțiuni de utilizare. In cazul accidental al ingerarii soluției, a nu se provoca vomă si se apelează la ajutor medical. Am nevoie de lămuriri va rog pentru ca cele spuse în video si ce citesc în prospect se bat cap in cap.. Ce e cu cele două tampoane cu vată care se tin in gură îmbibate cu acest ulei care treptat alunecă pe gât??? As cumpăra si eu acest ulei, dar mai intai am nevoie de mai multe informații pentru ca nu sunt convinsă 100%.

 11. D-na Emma,ce scrie Sofia este altceva, nu este ELLEOILS. Fiti atenti cum cititi si ce cititi.Sofia prezinta o reteta a ei.E cu totul altceva….SA FITI IUBITI SI SA IUBITI.

 12. Un răspuns tâmpit!!!! Bolnavi sunt din toate categoriile sociale. Cei care nu își permit dar și cei care sunt umflați!!! Nu și venit pe lume umflat de munca săracilor!!!

 13. Am 83 ani.Am avut covit,am scapat,dar am iesit din spital paralizata de la mijloc in jos.Am aproape 3 luni de la iesirea din spital si abia merg.vreau sa cumpar un flacon de EllE OIL”S

   1. Buna seara,asi dori si eu sa comprar produsul,il putenti tramite in Italia
    In Florenza?Multumesc mult
    Tatiana tel +393887538477;

 14. Daca tot nu puteti sa impuneti acest produs; actionati in favoarea omului, sa nu mai poata nici ei sa-si vanda vaccinul; faceti cunoscuta reteta salvatoare cu varianta sa-l cumpere de la voi sau sa si-l faca singuri si va fi bine! Altfel nu va trece mult si ne vom trezi cu o lege a obligativitatii vaccinului.

Sliding Sidebar