O Televiziune din Australia acuză Instituirea Statului Polițienesc sub pretextul Covid-19, într-o țară care are astăzi doar 103 morți!

Distribuie


Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Urmăresc de mult, tacit, acest site. Am achiziţionat şi cărţi, unele chiar epuizate la editură. Alegerea subiectului şi sursei acestui articol este bine venită. Notele sînt logice şi cu mult bun simţ. Apreciez în mod deosebit tot ceea ce faceţi. Să vă dea Dumnezeu putere şi înţelepciune să vă păstraţi pe Cale.

  2. Aceasta pandemie este lansata pentru a se urmari reactia popoarelor . Sub aceasta masca se ascund interese deosebite la care noi nu avem acces, dar trebuie sa ramanem lucizi , sa reactiona fara violenta si sa credem ca este un virus la care corpul nostru ii poate invinge prin imunitate ajurat desigur si de unele medicamente al carui cost este acceptabil de oricare dintre noi. Eu indemn sa ne intoarcem la natura, sa mancam cat mai sanatos. Va doresc multa sanatate, viata lunga si fara frica de COVIT-19

  3. Vizionati va rog interviul nr.3 al lui Brian Rose cu David Icke, realizat pe platforma London Real. Interviul este postat pe „Iesirea din Matrix”, sintetizeaza perfect toata situatia si raspunde la toate intrebarile. Cred ca impreuna cu emisiunile „Nasul tv.Canada” din ultimele doua luni” dintre care multe se gasesc pe „youtube” acopera perfect toate aspectele acestei ofensive finale a intunecatilor asupra omenirii.
    Din pacate nu pot sa va urez „vizionare placuta”.

Sliding Sidebar