Obligativitatea actului medical încalcă Constituția României, iar peste Constituție nu se trece. Refuzați! (Inteviu cu Avocat Diana Iovanovici Șoșoacă)

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Îmi place când se scriu articole care încearcă să îi mai trezească pe oameni din somnul lor. Deși mă îndoiesc că vor trezi pe cineva.
    P.S. – Se poate pune semnul egal între „moft” și „lux”, adică între „moft” și „lumină”? 🙄
    P.P.S. – La cât de mult se respectă Constituția în România… cred că e de formă (din când în când respectată, ca să dea impresia că se respectă). Avem Constituție… bine că avem. O și respectăm? Depinde ce interese urmărim… ziseră ei „puternicii zilei”. 🙂

  2. Constituția României, pentru cei care nu cunosc istoria, este rezultatul a patru lovituri de stat, și poate fi clasificată cu literatura science-fiction. Nimic din ce e scris acolo nu poate fi aplicat în practică. Spre exemplu, „dreptul” de a candida la funcția de șef al statului. În teorie pare ceva extraordinar, dar în practică, cetățeanul onest nu are nici o șansă să strângă 200000 de semnături, și este obligat să apeleze la serviciile unor criminali internaționali care sunt mai presus de constituție.
    Toate „drepturile” din constituție nu au nici o valoare dacă nu ni se oferă și posibilitatea de a le pune în practică.
    Din punct de vedere educativ, Capra cu trei iezi este o lucrare mult mai valoroasă decât Constituția României. Capra cu trei iezi a contribuit la educarea atâtor generații de români, în timp ce Constituția României nu a făcut altceva decât să-i protejeze pe criminali.
    Și apropo de justiție, poate ne spune doamna avocat când a pierdut Biserica dreptul asupra Curții Civile.
    Este o informație foarte greu de găsit, iar toate lucrările menționând acest lucru dispar în mod misterios din arhivele noastre.

  3. ROMÂNIA TREZEȘTE-TE ȘI LUPTĂ PENTRU VIITORUL COPIILOR NOȘTRI!😢🙏🇷🇴

Sliding Sidebar