Obligativitatea actului medical încalcă Constituția României, iar peste Constituție nu se trece. Refuzați! (Inteviu cu Avocat Diana Iovanovici Șoșoacă)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Îmi place când se scriu articole care încearcă să îi mai trezească pe oameni din somnul lor. Deși mă îndoiesc că vor trezi pe cineva.
    P.S. – Se poate pune semnul egal între „moft” și „lux”, adică între „moft” și „lumină”? 🙄
    P.P.S. – La cât de mult se respectă Constituția în România… cred că e de formă (din când în când respectată, ca să dea impresia că se respectă). Avem Constituție… bine că avem. O și respectăm? Depinde ce interese urmărim… ziseră ei „puternicii zilei”. 🙂

  2. Constituția României, pentru cei care nu cunosc istoria, este rezultatul a patru lovituri de stat, și poate fi clasificată cu literatura science-fiction. Nimic din ce e scris acolo nu poate fi aplicat în practică. Spre exemplu, „dreptul” de a candida la funcția de șef al statului. În teorie pare ceva extraordinar, dar în practică, cetățeanul onest nu are nici o șansă să strângă 200000 de semnături, și este obligat să apeleze la serviciile unor criminali internaționali care sunt mai presus de constituție.
    Toate „drepturile” din constituție nu au nici o valoare dacă nu ni se oferă și posibilitatea de a le pune în practică.
    Din punct de vedere educativ, Capra cu trei iezi este o lucrare mult mai valoroasă decât Constituția României. Capra cu trei iezi a contribuit la educarea atâtor generații de români, în timp ce Constituția României nu a făcut altceva decât să-i protejeze pe criminali.
    Și apropo de justiție, poate ne spune doamna avocat când a pierdut Biserica dreptul asupra Curții Civile.
    Este o informație foarte greu de găsit, iar toate lucrările menționând acest lucru dispar în mod misterios din arhivele noastre.

Sliding Sidebar