Operațiunea MASCA. Afacerea momentului, la nivel global și în România

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Eu folosesc măşti de mai mulţi ani şi preţul celor nemţeşti era de 0,35 LEI.
  Pentru purtătorii de ochelari, intrarea cu mască de la temperatură joasă într-o incintă încălzită face activitatea imposibilă: ochelarii aburesc la fiecare expir !!

 2. M-am tot gandit ,oare nu cumva marile corporatii au lucrat pe stoc in ultimii ani ? Ne mai avand unde sa-si vanda marfurile au inventat covitul zapacitul si purtarea mastii? .Azi multe firme care nu au avut nimic cu confectiile macar au trecut la producerea de mascute . Ei bine astea trebuiesc vandute . Si totusi nu inteleg frica oamenilor . Cati ani cred ei ca mai vor putea trai in frica ? Aseara la Antena 3 ni se spunea ca va dura pana la 10 ani . Brava natiune ,sa te vad cum ai sa rezisti? Nimeni nu se intreaba cat a furat guvernul ,dar ii voteaza . Ma ,suntem normali la cap ?

  1. nu cred că se mai dă jos masca vreodată. e vb și de o plăcere sadică a ălora cei mai de sus, care se delectează privind cum popoarele inspiră cam ce expiră…sigur văd asta ca pe o economisire de oxigen, deci o s-o țină tot așa!

 3. FRICA este cel mai mre dusman al omului .Unii profita de acest fapt si raspandesc teama . Cine raspunde pentru oamenii care s-au imbolnavit de inima , sau de cei care au facut infarct ?

 4. Salut Daniel,
  Locuiesc in Franta, am inceput de curand sa traduc in limba romana cateva video reprezentative pentru vremurile pe care le traim. M-as bucura mult ca romanii sa le gaseasca utile, e important sa ne pastram mintea limpede si sa avem modele de bun simt daca ne simtim singuri sau neputinciosi.
  Desi lucrurile importante se misca inca greu, in Franta apar multe reactii de luat in seama, oamenii incep sa-si invinga siderarea initiala si sa se organizeze mai coerent.
  Multumesc!
  https://www.youtube.com/channel/UCZaPiifWsjvCpKQt0Dm2XMA

 5. Multumim pt interviurile din Franta ,super ,sa speram ca nu le sterge nimeni . Daca mai aveti va rugam sa ne oferti si noua .

Sliding Sidebar