Orașul Minneapolis arată ca după RĂZBOI. Imagini VIDEO pe care posturile tv românești NU cred că le-au transmis

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Putin probabil sa le transmita. Sau pe acestea:
  – un politist de culoare cere refuza sa se ralieze liniei „corecte”politic
  https://www.theblaze.com/news/black-state-trooper-kneel-for-god

  – victima si politistul se pare ca aveau ceva de impartit mai demult; daca rolurile ar fi fost invers – politistul Floyd si victima Chauvin ?
  https://www.theepochtimes.com/george-floyd-derek-chauvin-had-tense-encounters-while-working-at-same-nightclub-former-coworker_3383325.html

 2. Cine a lucrat si a avut in subordine africani problema sau alti colorati problema, stie ce, cum si cu cine avem de-a face. Daca i-ai atras unuia atentia sa-si faca jobul cum trebuie, s-au nu-l lasi sa faca ce vrea el, ii ceri sa faca ceea ce trebuie sa faca fiecare pt jobul respectiv, te acuza imediat ca esti rasist si spune la toti aceleasi tampenii ca esti rasist.si ca ai ceva cu ei. !Incearca sa tii urce pe toti in cap. Cand ei incearca sa-si aduca si sa angajeaze preferential indivizi de aceleasi neam, religie sau culoare cu el, nu se numeste discriminare ? Nu e discriminare ? Infractori de drept comun instiga si dau tonul la spargeri la proteste cerand anihilarea celor care incearca sa-i opreasca in a savarsi infractiuni, politistii. In America si in alte state unde sunt multi au ajuns nici mai mult nici mai puti sa instige si sa ceara desfiintarea politiei ! Tupeu nu gluma. Va imaginati interlopii din Romania dand tonul si instigand la proteste masive impotriva politiei, la desfiintarea politi ? Despre asta e vorba. Sunt destui si destule, ii vedem, care-i sustin si le sustin orice aberati cer si scandeaza. S-a ajuns la pusturi de radio din alte tari ca diversi activisti sa sustina aberatii cum ca copiii albilor sunt privilegiati. Li se spune asta copiiler !!!! Sunt culpabilizati in masa pana si copiii albilor !!!! Ce vina au copiii ?!? Ei merg la scoala, ulterior invata o meserie isi gasec de lucru, muncesc isi intemeiaza o familie. Ce privilegii au in comparatie cu altii de alte rase care pot sa faca si ei exact acelasi lucru ? Pana la acest nivel a ajuns nebunia si propaganda impotriva rasei europide. E complicat si va fi si mai rau pt ca sunt puternic sustinuti si incurajati de interese meschine plus de idioti care porta capul pe umeri doar ca sa nu-i ploua in gat.

 3. Ma bucur enorm ca nu ii atrage țara noastră. Foarte putini trăiesc prin orașele noastre și e foarte bine așa. Nu au mai nimic in comun cu europenii. Sunt iresponsabili, nu le place munca, doar viața de paraziți. Păcat ca noi, albii nu suntem uniți așa cum sunt ei. Ar trebui luate măsuri stricte împotriva lor, fără teama de a fi etichetați “rasiști” sau ce mai visează ei de la atâtea ierburi

 4. Da,ptr ca noi albii avem simţul raspunderii,lucram mai multe ore pe zi ,ne educam copii si nu ne mai ramane timp de alte prostii si nelegiuiri,pe cand ei (sau multi dintre ei)nu fac nimic toata ziua si atunci e si normal ca sa le vina tot felul de tampenii in cap.

Sliding Sidebar