Paranormalul de astăzi este normalul de mâine. Putem deveni “supraoameni”?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Dr. Carrie Madej vorbește cu Stew Peters: În iulie din acest an, un laborator din Georgia a examinat un flacon nou de Moderna, care fusese deja utilizat pe un singur pacient și care urma să fie aruncat. Dr. Carrie Madej fost contactată pentru a observa.
  La microscop, serul a fost la început translucid. Timp de 2 ore la temperatura camerei, culorile au început să apară. Un material supraconductor poate face acest lucru atunci când i se administrează lumină albă. Au apărut fibre (vezi imaginea prezentată), precum și fragmente metalice opace. De asemenea, „lucrurile” creșteau și se auto-asamblau pe lamele microscopului. Un „obiect” sau „organism” avea tentacule și era capabil să se ridice de pe lamela de sticlă. Părea să poată crește și mișca în spațiu. Persoanele din domeniu pe care le-a consultat nu știu ce este. Se simțea înfiorător, dar a fost o întâmplare? Doar un singur flacon? Același lucru cu tentacule a fost găsit într-un alt lot de flacoane Moderna. Au apărut aceleași fibre și culori, împreună cu mișcarea.
  Madej a examinat, de asemenea, un lot de flacoane Johnson & Johnson. O substanță de aici arăta ca grafenul. Toți aveau structuri asemănătoare grafenului, dar ea nu avea echipamentele necesare pentru a determina asta definitiv. De asemenea, aveau substanțe grase acolo, cum ar fi hidrogelul (ER: hidrogelul este format din oxid de grafen), o substanță lipicioasă. Așa că ne mint că vaccinul Johnson & Johnson nu are particule nano-lipidice. J&J a apărut, de asemenea, în culori diferite; acolo erau și multe structuri sintetice acolo. J&J avea, de asemenea, structuri inelare sferice. Nu ar trebui să fie în vaccinuri și nici în corpul nostru.
  Când au apărut culori strălucitoare în probele de laborator, lumina albă va face acest lucru materialelor supraconductive, cum ar fi lumina albă de la microscop. Deci, componentele electrice ale vaccinului devin vizibile la lumina microscopului. Deci, este ca o formă de SISTEM OPERATIV care este injectat în persoane.
  Acesta este începutul transumanismului, al capacităților de supraveghere introduse în interiorul persoanelor. Ceea ce face Gates în Africa de Vest cu GAVI și vaccinurile Covid. El le dă persoanelor un ID digital de unde își pot obține banii doar printr-un ID digital și Mastercard. Au spus că vor folosi hidrogelul pentru supraveghere și menținerea legii și a ordinii de către o forță de poliție. Ei fac acest lucru în Africa din iulie 2020. Și vor să-l aducă în țările dezvoltate, numindu-l „Wellness Pass”, AKA un pașaport de vaccin. Deci, mecanismul de bază este să puneți ceva în corpul vostru pentru a vă monitoriza. Se pare că vaccinurile J&J și Moderna fac acest lucru.
  Dr. Madej recunoaște că următorul pas va fi să faci o analiză de laborator în timp real cu video.
  ****
  Comentariul meu: Probabil acum devine clar de ce este promovată vânzarea becurilor cu LED, care au acea lumină albă intensă … Totul este calculat, premeditat

Sliding Sidebar