Pașapoartele de vaccinare vor deschide calea CUMPĂRĂRII „dovezii” vaccinării. Cât de mult va crește corupția în sistemul medical?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Sunt si oameni din sistemul medical care nu primesc bani sau „atentii” – iar daca se intampla sa accepte ceva din cauza circumstantelor, doneaza acei bani unor batrani de pe strada, bisericii sau celor care au nevoie de ajutor.
  Pedanta, seriozitatea exagerata, infumurarea, nevoia de a avea tot timpul dreptate, lupta incrancenata pentru idei absurde, nevoia si placerea de a impune dar si de a urma „regulile” trasate de catre altii („specialistii”, sefii ãi mari etc.) – sunt caracteristicile cuiva care nu are ce cauta in administrarea unei tari. Faptul ca se pedaleaza pe niste absurditati care sfideaza biologia, fizica si chimia de scoala generala, este de-a dreptul terifiant… de haios

 2. Bineînțeles că va crește corupția și în sensul descris de d-voastră. Dar există cazuri de îngrijire corespunzătoare, chiar operații și fără mită sau,, pile”. Pot da exemple din experientele propriei famili. Înainte de panarama asta de pandemie, bineînțeles. Deci, în principiu, eu nu sunt de acord cu astfel de atenții pe care nu le-am întreținut ca obicei. ÎNSĂ, în acest caz al obținerii unui fals pașaport de vaccinare anti-covid, mărturisesc sincer că, dacă aș avea nevoie în mod expres de el și s-ar ivi ocazia și mi-aș permite dpdv financiar să-l obțin pe căi neortodoxe, n-aș refuza. Și m-aș strădui să nu mă mustre conștiința. Adică, aș face orice ca să nu fac vaccin. Dar, sper să nu fie nevoie. Sperăm să nu devină vaccinarea obligatorie și nici condiționată cu restricții. Dacă se va ajunge la așa ceva, principalii vinovați vom fi noi, cei care acceptăm, cei care nu îndrăznim să ne UNIM forțele sau suntem prea lași și obedienti. Dumnezeu să ne lumineze, să ne de-a curaj pentru a acționa în mod adecvat și să ne lăsăm salvați de către EL.

 3. Corupția sistemului medical oficial este mondială. Întregul sistem socio-politic este coruput, satanizat, pedofilizat, păcănelizat, adrenochromizat. Crimele de la Spitalul Județean Sibiu arată ce putem aștepta de la sistemul medical actual. Fumătorilor le va fi mai ușor. Ei au chibrite la îndemână. Cu un pic de noroc, poate un strop de benzină și doi de alcool, etilic sau metilic, eliberarea din ospiciul Craiova s-ar prelungii urbii et orbi! Ar fi ceva! Medicii s-ar obișnui și ei cu săritul de la etajele superioare, bolnavii n-ar mai fi zăvorîți și pecetluiți ca-n mormânt, ceea ce ne-ar apropria de progresul liberalo-userist, cum spun lucizii dintre noi. Ca și în alte domenii, urmașii vechilor Daci n-au inventat mai nimic în materie de corupție,mulțumindu-se să imite, să maimuțărească, să cerșească mântuirea, către bătrânețe,cum ne-au învățat cele șapte opt, zece sau mai multe mătușe iubitoare și grijulii, scumpele noastre mătușe, ”Tantile Biserici”, cum spune Înalt PreSfințitul Bulă, dacă nu mă înșel, în ”Cugetările Sărmanului Bionis”, sau poate în ”Eu nu cred în Holocoaste”, de pe Incorect politic. Ultimul întreg la cap din România demențializată științificește, după 1990, Bulă nu credea că tot ce zboară se mănâncă. Nu era bătut în cap, nu umbla cu botniță, nici cu creier prezervatizat, nu credea în toate prostiile. El spunea botniță botniței și mascați mascaților. Camera 4 Spital, de la Penitenciarul Pitești, ne-a obișnuit cu Demascarea. Câte Camere 4 Spital ne mai trebuie pentru a învăța și Debotnițarea? Nu vă spun ce-ar zice Bulă, despre Covid, de l-ar inventa Ciutacu, la Punctul culminant! N-am inventat mare lucru în medicină. Totuși, chiar și în acest domeniu, vreo două sau trei Premii Nobel ne-au fost furate de cei de la care, ăi mai atenți, mai iuți de mână, dintre Țigani, se străduiesc să recupereze ce se mai poate. Ciutacu nu știe încă, dar când se va ajunge la adevăratul Punctul Culminant, al sistemului medical actual, jumătate dintre spitale vor fi probabil arse până-n rădăcini, iar celelalte vor fumega până la cer.. Va fi vai și amar, desigur, dar altfel cum să scapi de infecțiile nozocomiale? Din păcate, soluția n-ar fi sigură, nozocomizații profesioniști vor sări pe geam, ca potârnichile oltenești, cu nozocomialele după ei, infectând lume și țară, făcând din fosta Românie o nouă Prazilie, cu tulpini de la Ospiciul Craiova… Alergați cu toporul și măciuca, de ultimii închiși abuziv în spitalele devenite ospicii ucigașe, nu toți nozocomizanții, pe două picioare, vor putea fi prinși, în timp util. Nădejdea-i tot la foc! Ca la Troia lui Priam! Ca în Cartagina lui Hannibal! Ca în Berlinul acelui Hannibal căruia încă nu i se poate pronunța numele fără să-ți aprinzi paie-n cap! Evident, sistemul în întregul lui, medical și nu numai, este de domeniul demenței. Trăim epoca demenței publice.

 4. De când e lumea și Pământul,
  LEGILE RESTRICTIVE AU GENERAT CORUPȚIE –
  ÎN TOATE REGIMURILE POLITICE DE PÂNĂ ACUM!
  ESTE O LEGE A NATURII!
  OCOLIREA OBSTACOLELOR, ȚINE DE SUPRAVIEȚUIRE.
  DOAR RETARDAȚII CE DEȚIN PUTEREA… TEMPORAR,
  POT CREDE CĂ PRIN RESTRICȚII POT REZOLVA PROBLEME!
  Numai că acum, mai mult ca oricând în trecutul omenirii,
  RETARDAȚII DE LA BUTOANE,
  NU DORESC REZOLVAREA UNEI PROBLEME REALE,
  CI ADÂNCIREA UNEI PROBLEME… CREATE!!!

Sliding Sidebar