Patologii europeni au ajuns la concluzia că NIMENI nu a murit de coronavirus, ci CU coronavirus

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Nu am inteles cum pot intra posesia acestui medicament , am inteles ca are un betigas gradat ptr. scufundarea in solutia respectiva…..deasemeninrezolva problema cu sinusurile…..si ca acesta nu arf provoca dependenta……eu folosesc actual Bixtonim -picaturi nazale care-mi rezolva problema si pot respira noaptea in timpul somnului…..Eventusl dati-mi si detali

  1. Maaare atentie cu dependenta la Bixtonim. Foarte eficace intr-adevar, dar da dependenta daca se utilizeaza indelungat. Sanatate!

 2. Nu prea am inteles cum am ajuns sa discutam despre Bixtonim (legat de articol)

  Va propun un test :
  …usually develops within a week after exposure, but may take up to 2 months. During the first few days of illness, most people have fever, chills, and fatigue. These symptoms may be accompanied by cough, shortness of breath, chest pain, and nausea or vomiting, making inhalation … difficult to distinguish from influenza and community-acquired pneumonia.
  O indicatie – nu este vorba de COVRIG 19 – a fost lucrat in laboratoare de mult (WWII) si probabil vine la pachet cu gripa pentru a-i da un carater letal.

 3. Salut, hai să zicem că ce se spune în articol este adevărul gol goluț. Care este concluzia? Că nu înțeleg. Virusul omoară pe cei cu boli preexistente sau imunitate scăzută, care mureau oricum mai devreme sau mai târziu. Ce propuneți? Să îi condamnăm la moarte, pentru că oricum nu mai au mult de trăit?

 4. Si patologii romani ce au descoperit ? Sau ei fac autopsii doar la broaste ? Nu-i aud ,nu-i vad . Degeaba ai scoala ,daca n-ai constiinta .

Sliding Sidebar