Patriotismul economic – Ce se face în Franța și în România nu? Nu o să îți vină să crezi…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Ceausescu a lasat o tara in care romanul construia o industrie pentru alti.Eu nu aveam o verigeta la casatorie din aurul meu cu care sa ma mindresc.A cui Romanie al cui Roman.A fos usos sa pacalesti romanul fara de tara , fara de bunurile pamantului stramosesc.Sa fi patriot trebuie pori a te bucuri de rodele pamantului unte ai vazut lumina zilei,unde strabuni au semanat virtuti, nu sacrificii.Fabrici si uzine .Ale cui? Petrol ,pentru cine? drumuri si sosele ,pentru ce?
  Ce am Eu in tara mea?Las mostenire fabrici si uzine?Au vindut tot, si pe noi.Noi am votat.Ce? E mai bine.Am mui multe libertati.Au plecat milioane.Cum puteu Ei sa castige material? Au pierdut pamantul,au pierdut Spiritul.Au puirdut lacrima stramoseasca.

 2. termenii PATRIOTISM, DEMNITATE NATIONALA… au disparut din constiinta publica romaneasca.
  sunt ”neologisme”, complet necunoscute majoritatii covarsitoare a romanilor.
  nici macar nu-i mai poti numi Popor. doar o populatie, raspandita pe intreaga planeta, dar cu preponderenta in europa vestica. SCLAVII MODERNI, de multe ori bine specializati in multe domenii, ce lucreaza pe bani putini si contribuies la prosperitatea acelor State CAPITALISTE (binenteles).
  pe teritoriul geografic numit inca ROMANIA…. majoritatea romanilor sunt ARGATII companiilor straine.
  companiile straine, au venit sa JEFUIASCA Romania; nu s-o ajute sa se dezvolte, sa le facem ulterior concurenta.
  acesta este CRUNTUL ADEVAR.

 3. Treaba este ca asociatiile de agricultori nu sunt nu sunt unite. II mai incurca si bancile. Nici relatia producator-distribuitor (comerciant), nu functioneaza bine. E de munca la capitolul organizare.

 4. Sa asteptam masuri de la guvernanti pentru sprijinirea producatorilor din tara ? S-ar putea sa ne plictisim asteptand. Da-ti o cautare „producator local” sau „producatori locali”. Pe acest site a fost prezentat nu de mult MallTaranesc; mai sunt si alte platforme asemanatoare.

 5. Exact colonie. Suntem la dispoziția tuturor, o curva nenorocita. Pe lume nu o interesează, pe tineret nici atât. E mai important Untoldu și puterea dragostei. Și oricum romanasu din natura sa de sclav și curva adora străinii din toate punctele de vedere. În special femeile.

Sliding Sidebar