Pe așteptatul Val IV al infectărilor se lansează faza a II-a a Marii Resetări: „Pandemia Cibernetică”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Acest articol este adevarat si merita auzit si avertizata lumea intreaga!Acum o luna si jumatate am ascultat un tutorial pe YouTube indentic cu ceea ce prezinti aici,ceea ce îmi confirma ca este inevitabil ceea ce se va intampla, mult curaj Daniel !

 2. Da, si vei avea acces la informatii numai din sursele oficiale, cum ar fi radio-tv si ziare – cu care te vor mintii cum vor ei si iti vor da ordine despre ce si cum sa faci… asta pana cand „imunizeaza” ei internetul bine impotriva adevarului, astfel incat sa nu mai ai acces la surse de informare alternative. Si, ca sa vezi, intre timp apare, de exemplu, „problema extraterestra”… are, ce sa vezi, vor apare la tv si vor spune cat de buni sunt ei si cum vor sa ajute omenirea sa iasa din acest impas existential… si ca ar fi bine sa facem asta si asta care, ca un facut, se „pupa” la fix cu NOM si cu „Marea Resetare”… Intre timp, va fi o mare criza mondiala alimentara, financiara, medicala etc. exact la fix si numai bine ca 99,999 din populatie sa accepte „solutiile”… lor

  1. Pe de alta parte sa nu uitam experimentul psihologic si social facut in 1938 si care arata clar ce se poate intampla atunci cand ai DOAR o singura sursa de informare:

   „On Sunday, October 30, 1938, millions of radio listeners were shocked when radio news alerts announced the arrival of Martians. They panicked when they learned of the Martians’ ferocious and seemingly unstoppable attack on Earth. Many ran out of their homes screaming while others packed up their cars and fled.

   Though what the radio listeners heard was a portion of Orson Welles’ adaptation of the well-known book, War of the Worlds by H. G. Wells, many of the listeners believed what they heard on the radio was real.”

   Daca mai proiectezi 3D si niste ufo dragutze pe cerurile tarilor tinta iar la tv, radio si in ziare spui ca „ei” au venit si mai si regizezi un spectacol frumos in care presedintele chinez (?) tocmai da hi-five cu e.t. … ai „castigat” 99,99 din populatie, ca tot nu poate sa se duca nimeni in China sa verifice si nici nu (mai) poate sa se informeze prin internet din cauza de… COVIDnet :))

Sliding Sidebar