Peisaj după bătălie: Cum va arăta lumea dacă Trump pierde alegerile

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Se conturează confirmarea previziunii marelui nostru poet, Mihai Eminescu (eliminat mișelește de pe scena politico-naționalistă de atunci): ”Pericolul galben” !!

 2. TRUMP O SA RAMANA,VA CASTIGA IAR SCRUTINUL.EL A FOST DESEMNAT DE O IERARHIE SA EFECTUEZE CEVA,SA DESAVARSEASCA O DINAMICA. NU-L VOR PUTEA INDEPARTA,INDIFERENT CINE/CE SA CRED.

 3. Asa este, Trump e doar un instrument, asa a fost de la bun început nu îl mai catalogați ca pe un erou. Și oricât de mult am încerca sa nascocim lucrurile lumea o sa se ducă tot în direcția dorita. Elita asta oculta a pus stăpânire de mult pe toată lumea și acum e doar o chestiune de timp pana când își ating adevăratul obiectiv. Atât de mult va manipulează încât și gândurile și mintea voastră le aparține. Sunteți toți niște oi ca va place sau nu și nimic nu o sa va trezească. Ei sunt conduși de supranatural nu de om de aia le merg lucrurile atât de bine.

  1. O prosteală a unui ignar!
   De obicei lașii dau vina pe alții, pe supranatural, pe extratereștri, pe orice imaterial; lor le este lehamite sa și gândească!
   Câte state cu conducători suveraniști mai sunt? Câteva…, însă sămânța trebuie sa germineze și să producă multiplicarea necesară!
   Trump este nul din ei, apoi Putin, V. Orban, poate Premierul UK și încă câteva state asiatice, cu oareșce indulgență!
   Daca Trump pierde, câștigă servitorul celui care a fost singurul din rasa lui, ce a intrat fără mop la Casa Albă! Diavolul care a generat Primăvara Arabă!

Sliding Sidebar