Pericol la granița României: Se întorc „cei cărora nu le mai merge cu furturile, prostituţia şi cerşitul”!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Nu ne reprezinta ca neam si tara! Autaritatile au obligatia ca toti cei ce nu se supun regulilor starii de urgenta, sa fie pusi sub paza stricta pentru perioada de carantina. Dupa aceea urmarita intreaga lor activitate. Deja sunt inregistrati, odata cu reintoarcerea lor, pentru atitudinea sfidatoare la adresa Romaniei.

 2. Hoti, prostituate, cersetori. Asa sunt categorisiti romanii care sunt plecati. Imi pare bine ca fac parte din romanii care au indraznit si n-au mai acceptat sa pupe primarii in fund pentru o slujba. In tara in care muncesc sunt respectat si intotdeauna bine primit. Dupa ce trece epidemia, daca va trece, mai ales in perioade preelectorale, isi vor aduce aminte ca mai exista undeva hoti, prostituate si cersetori.

  1. Nu ati inteles nimic! Este vorba chiar de cersetori, prostituate, hoti – aia care cu banii din astfel de activitati si-au construit in Romania palate cu turnulete. La asta se refera medicul… Oameni care nu au respect pentru autoritate, reguli, alti oameni si care sunt un pericol pentru raspandirea Coronavirusului in tara noastra!

   1. Cerșetori, prostituate, hoți … Sunt concepte prin care criminalizam persoane care pot fi defapt revictimizate. Dupa cum bine stim multi, sunt defapt traficati și obligați să practice aceste ‘meseri vechi’. Asta ne arată existența crimei organizate.. asa zisa ‘mafia’ românească.. s-a intors acasă. Deci creșterea ratelor de crime într-adevăr e de așteptat! Autoritățile ar trebui sa depună mai mult efort.. și să profite de controalele de la granițe, în a detecta traficanti de persoane de exemplu..

  2. Trebuie pus pe ei in carantina. Noi suntem amendat icopii nostrii batuti de politia noastra daca prinde pe strada ei bolnav plimba linistit pe stazi. Ce viata traim.?

 3. nu fiti ingrijorati. aici nu mai au ce fura, de prostitutie se ocupa ala de la caracal cu tot neamul lui iar la cersetori ce sa le mai dai ca nici noi nu mai avem si suntem colegi de breasla cu ei.

 4. Luaţi-le apărarea zecilor de mii de aşa-zişi diasporezi care şi-au reamintit de cei cărora le dădeau mooe nu de mult şi pe care i-au năpădit acum. Să vă văd reacţia peste 4 săptămâni, când va fi infectată toată România şi când bătrânii vor fi demult plecaţi dintre noi din cauza virusului. Aştept trecerea celor 4 săptămâni.

 5. Ar trebui sa facem exact ca fac vecinii noștri sirbi, sa închidem garanțiile pentru toți cei de afara, nu doar pentru străini, căci e clar ca doar hotii si tâlhării se întorc în țară, acum, cei responsabili , care ne respecta,ramin acolo ,nu vin sa ne îmbolnăvesc si sa praduiasca țara asta,care si asa , abia face fata , în condițiile actuale, dar ce o sa se intimple dupa ce o sa avem peste 4000 de cazuri?

 6. Eu nu înțeleg treaba asta cu autoritățile… Tot asteptati sa va faca autoritățile, sa va dea autoritățile, sa gândească autoritățile in locul vostru. Aveti creier? Folositi-l, dacă nu el reacționează ca un muschi… Se atrofiaza!

 7. Ce ușor caracterizați oameni eu sunt unu din aia plecat afara după un loc de munca plătit decent pentru efortul depus și o sa vin și acasă ca am copii care ma așteaptă

 8. Aici nu este vorba de diaspora ci de mentalitatea romăneasca care nu vrea să se educe cel puțin 70 la sută au în Cap băgamias sau faceas în gură și peste tot locul un individualism sălbatic pur romănesc așa sint și afară așa sunt și politicienii polițiștii etc.mentalitatede de smardoi de șmecher cu astfel de oameni nu ridici tu tara nici nu vindeci rana..
  Se întorc în țară și fac doar ce știu probleme.Eu dacă ramin în Spania am viitor daca vin mîine în România am viitor.pentru că muncă cinstea și amenia te ridică oriunde mergi în lume
  Acesta este adevărul nu ce vedeți voi la vamă.Dumnezeu să aibă milă de Români și de Romania educata

Sliding Sidebar