Poliția Română: MUMĂ pentru Priveghiul mafiotului Duduianu, CIUMĂ pentru nunta familiei Halep!

Distribuie


Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Pentru un asemenea mod de acțiune conducerea Poliției si Jandarmeriei trebuie sancționate prin trecerea in rezerva.

  2. Fain ,si noi platim .Dar azi trebuie sa fi politician sau tigan ca sa razbati in tara asta . Brava natiune !

  3. Santem retardatii Europei. Rusine políticieni corupti mafioti fara scrupule si dragoste pentru romani. Politaii apara mafiotii si hotii.

  4. Explicația e simplă: poliția română în marea ei majoritate, în frunte cu Marcelica, cică ministru (corupt !), sunt niște interlopi și ei !

  5. Din aceasta cauza nu pot avea respect pentru autoritatile ROMANE , sunt in aceasi oala cu infractori ,PACAT CA AVEM O TARA FRUMOASA, Dar infractori sunt la conducere.!!!

  6. Ei iata ca exista unul dintre ei care are neuron activ .Daca mai se gasesc 1000 mai avem o sansa sa schimbam gandirea multora . Greu ,de 30 de ani se persista in cloaca in care a intrat politicul ,tragand dupa el :politia ,justitia , mai nou si sanatatea,invatamantul . Noi va trebui sa schimbam ceva cat mai repede si va trebui sa avem politia ,justitia ,medicii ,profesorii de partea noastra . Ei sunt ai nostri ,ne place sau nu avem nevoie de ei ,dar nu oricum sa-si faca datoria asa cum spune constitutia si regulamentul . Daca vom reusi sa scapam de politic ,va trebui sa trecem aceste 4 structuri la alta incadrare ,nicidecum bugetari,politicul n-are voie sa-i bage in oala scarnaviei lor .

  7. Este un avertisment. În momentele cele mai urite din istoria României, apăreau ca o necesitate, haiducii. Din păcate istoria se repetă, trist, pentru noi, dar este bine că apar haiducii. Fac ca trezirea nației să fie mai rapidă!

  8. Reactia politiei la nunta respectiva era total justificata, exista o lege si trebuie respectata. Nu trebuie facuta o paralela intre cele doua evenimente, fiecare trebuie tratat separat. Fara doar si poate, politia trebuie intarita, platita si dotata FOARTE BINE, pentru ca este evident ca sunt singurii care pot face diferenta, mai ales cand e vorba de aceste clanuri. Trebuie sa devina o forta, numai asa societatea civilizata are o sansa in fata acestor clanuri. Trebuie investit in politia romana, altfel nu avem nicio sansa.

Sliding Sidebar