Politica de panicare a populației practicată de autorități este dată peste cap. ATENȚIE! Din 4.600 de bucureșteni testați, doar 4 au fost depistați cu Coronavirus

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Cred si eu ca aceasta ipoteza vehiculata de domnul Roxin este plauzibila si pertinenta.
  Din nefericire pentru populatie adevarul intotdeauna va fi relatat asa cum doresc unele oficialitati

 2. Nu cred ca este vorba doar de controlul intern – exista un curent euro-atlantic care cere limitarea circulatiei internationale a cetatenilor romani, atat in scop profesional cat si in scop turistic. Se poate sa descoperim ca interzicerea calatoriilor in strainatate din timpul comunismului nu era doar o idee locala … Oricum Ceausescu asculta atent toate indicatiile papusarilor.

  1. Mai atent decat contemporanii nostri? Nu cred. Mai obedienti decat conducatorii nostri de 30 de ani incoace ,nu cred ca exista pe planeta.

 3. Părerea mea este că această pandemie nu este o glumă. Oamenii testați, despre care se vorbește în acest articol, sunt cei care au venit voluntar la testare și erau dintre cei sănătoși. Cei mai mulți găsiți infectați sunt aceia care fac parte din categoria celor care au avut contacte cu alți infectați. După cum se vede în statistici, crește numărul acestora ZILNIC. Cred că este mai bine pentru fiecare din noi ca toți oamenii să conștientizeze că acest virus există și e foarte periculos. Nu știu dacă sunt mulți care s-au întrebat de ce ne-a lovit această pandemie și care este adevăratul motiv. De-a lungul timpului au mai fost epidemii și milioane de oameni au murit. Din bătrâni este o vorbă ”Ne bate Dumnezeu când lumea se strică și devine tot mai păcătoasă”. Eu cred că răspunsul pentru pandemie este că moralitatea întregii omeniri a decăzut foarte mult. Pentru că nu mai există un cod moral,s-au pierdut aproape de tot adevăratele standarde morale iar oamenii nici nu mai știu să facă diferența dintre bine și rău. E greu să mai descoperi în această lume, plină de capcane, poluată și coruptă, o cale pentru a te întoarce la adevăratele valori, la Adevăr, Bunătate, Toleranță. Dar ne-a fost lăsată Falun Dafa. De puteți crede, aceasta cale este salvarea, aceasta este panaceul, o găsiți la o simplă căutare pe internet. Reprezintă Ghidul pentru a ne reîntoarce la natura noastră originală, iar cine citește va înțelege ce înseamnă de ce și cum să fii cu adevărat un om bun. Numai așa putem scăpa de răutate și de orice boală sau virus.

  1. Eu unul, nu îmi este frică nici de pandemie, nici de nimic! Atât timp cåt timp ai credință în Dumnezeu nimic nu te doboară!

 4. O testare fara cap menita sa demonstreze evidenta. Bani aruncati pe geam, energie irosita, teste risipite. Totul pentru ca PSD sa poata sa-i dea inainte cu teoriile conspirationiste. Baieti daca nu stiti citi o statistica apucativa de scoala.

 5. Ti se pare putin? La nivelul capitalei inseamna ca 2-3000 de bolnavi de covid umbla liber si te poti lovi de unul pe strada, in metrou, la servici sau la supermarket. Cati ati vrea sa fie? Nu poti judeca? De ce mintiti lumea? Era stiut ca 1 dintr-o mie este procentul. ESTE MARE, NU ESTE MIC !!!!

 6. Și eu cred la fel ca ceilalți comentatori ,că cele 4 teste pozitive au fost interpretate greșit.

 7. Eu unul, lucrez în sistemul public de sănătate și niciodată nu am fost testat de acest sistem în care sunt chiar în linia 1! Au fost zile în care m-am simțit mai rău, ceea ce m-a determinat să mă duc în programul d-nei Firea . Īmi pare räu sä vä spun ! Sunt ANTIPOD, dar ce a realizat domnia sa în toți acești ani, nu a realizat niciun primar! De aceea am un mare respect pentru doamna Firea!

 8. Toata nebunia sta in acest TEST. Boala covid este diagnosticata de un simplu test care ar trebui investigat politieneste. Procuraturile din tarile afectate ar trebui sa investigheze acest test pentru ca ce se intampla este extrem de dubios. Ar trebui sa-i investigheze pe cei care l-au conceput si pe cei care-l produc.

  Si hiv-sida a stat tot intr-un test, ati mai auzit ceva de sida, de vreo 25 de ani incoace? Insusi Luc Montagnier, descoperitorul hiv, a vorbit ca sida nu e chiar asa cum s-a speriat lumea timp de vreo 20 de ani.

  Frauda covid-19 sta in acest test, el este CHEIA DE BOLTA, daca scoti aceasta cheie de bolta, toata bolta se prabuseste. Deci, investigatii jurnalistice pe tema TESTULUI COVID-19, trebuiesc incepute de tot mai multi jurnalisti.

 9. Epidemia actuala (denumita Covid-19) este cauzata de micobacterii si nu de SARS-Cov-2 care este doar virus pasager. In 1918 s-a intamplat la fel, epidemia fiind pornita de mycobacterium avium, mycobacterium influnzae, mycobacterium tuberculosis, boala fiind apoi denumita „gripa spaniola”. Micobacteriile cell-wall-deficient (CWD) arata la fel ca un virus, si trec prin aceleasi filtre precum virusurile. De aceea pacientii care au primit azitromicina au fost vindecati, pt ca azitromicina se utilizeaza pt mycobacterium avium. Cam toti epidemiologii refuza sa faca testele pt micobacterii, si de aceea testul rt-pcr va raporta doar prezenta virusului pasager, care insoteste agentul patogen care declanseaza epidemia. Testul rt-pcr se face doar daca nu sunt prezente micobacterii. Micobacteriile pot intra prin ochi/urechi, cel mai probabil acesta este modul de transmitere, si trec si prin masti. Deci, vaccinurile care se produc acum nu vor ajuta la nimic, micobacteriile se trateaza cu antibiotice: odata vaccinul administrat, va slabi sistemul imunitar, pentru valurile 2 si 3 care vor urma (la fel ca in 1918-1919).

  1. Ai facut ceva studii clinice , sau iti dai cu parerea !
   Au aparut tot felul de experti care sunt paraleli cu virusologia !

Sliding Sidebar