Presa centrală a ignorat LANȚUL UMAN din jurul Parlamentului de ieri, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie. Cum e posibil?!

Distribuie


Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Cum este posibil? Simplu. Cine dă banul comandă și muzica. Daca ar face altfel de cum li se impune s-ar trezi fără susținere financiară și/sau dați în judecată pentru distribuire de „informații false” sau orice altă acuzație. Și din dezinformare sunt destule persoane care au de câștigat. Cine? Băncile, farmaciile, și marile corporații farmaceutice multinaționale. In acest caz. Sănătatea noastră?? Pe cine interesează sănătatea cuiva când interesele sunt atât de mari? Scopul scuză mijloacele.
  Romania este o oaza. O oaza pe care o vor mulți. Mai ales Marile Bănci. Sclavi sunt. Bani pentru ei? Cat sa supraviețuiesc. Numărul strict necesar pentru a munci. Restul? Sunt în plus.
  Deci?? De ce sa se prezinte realitatea? Dezinformează, minte, modifica adevărul, fă-ți să creadă ceea ce vrei și insule speranțe. False. Și ei vor deveni docili și vor înceta să mai gandeasca. Vor deveni un fel de zombi. Vor înceta să mai gandeasca. Mai mult… Le va fi frica să gândească. Și vor sta supuși și cu capul plecat.

 2. Consider ca vaccinarea obligatorie este binevenita, ca masura de protectie a populatiei
  Daca se imbolnaveste unul care nu este vaccinat de ce trebuie sa sufere si ceilalti???
  Acesti antivaccin sunt o minoritate si ori se conforma ori sunt liberi sa plece din tara daca ii primeste vre-o tara.. In occident vaccinarea este obligatorie, numai romanii sunt si le place sa traiasca precum inapoiatii
  Dealtfel, la modul general vorbind , le place sa manance ca porcii, sa bea ca porcii si sa traiasca ca porcii iar dupa 1989, au ridicat la rang de virtute incultura, hotia, incompetenta si altele

  1. Consider ca sunteti putin paralel cu realitatea! Inca nu intelegeti ca vaccinarea obligatorie inseamna dictatura medicala? In plus, daca vaccinarea e eficienta, de ce s-ar teme un vaccinat de un nevaccinat/

  2. Marin Voicu, sper sa traiesti 1000 de ani asa dupa cum gandesti, cate virusuri au fost pana acum si la cate te-ai vaccinat??Eu nu m-am vaccinat impotriva niciunuia su nici nu am avut!!! Iar fiecare are dreptul sa aleaga daca se vaccineaza sau nu, nu ai tu sau statul dreptul sa ma supuneti .E corpul meu si eu decid .Iar referitor la parerea ta despre ceilalti deja iti arata caracterul ,asa sa ai parte de viata cum vezi oamenii de langa tine.

  3. Nu intelegeti ca este o afacere amplificată pe fondul covid19?
   E chiar atat de greu de priceput.
   PNL este la putere.
   Vor sa privatizeze sistemul public de sanatate iar asta cu vaccinul este o alta oportunitate.
   E atât de greu să PRICEPETI?

  4. @Marin Voicu – de ce sa se imbolnaveasca cei vaccinati? Vaccinati-va si nu va mai faceti atatea probleme pentru cei nevaccinati! Sau de fapt va e teama ca si daca v-ati vaccinat, de fapt vaccinul nu-si face efectul si va veti imbolnavi? Pai si-atunci unde-i logica vaccinarii?

  5. Dragul meu, discutia de aici nu se refera la efectele benefice sau nu ale vaccinarii, ci la obligativitate. A fi obligat sa faci vaccinul este gresit. A refuza unei persoane libertatea de a decide asupra propriului corp este gresita. Asta se numeste dictatura.
   Mult mai putin grav (si mult mai benefic) ar fi, de exemplu, sa se introduca obligativitatea trecerii unui examen de limba romana pentru toti demnitarii publici. Sa vezi atunci cate posturi vacante ar fi. Sa nu uitam ca am avut un prim-ministru ce poseda cunostinte lingvistice de o calitate cel putin indoielnica (pentru a ma exprima intr-un mod politicos) – iar oameni de genul acesta decid pentru noi toti. Nu mi se pare deloc in ordine.
   Revenind – citez din Constitutia Romaniei:
   (1) Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate.
   Deci, eu, ca om, nu pot fi obligat, impotriva vointei mele, sa imi introduc in corp ceva ce nu vreau.

  6. pai , in primul rand , „in afara” nu este obligatorie vaccinarea decat in Italia si Franta si acolo pt cateva vaccinuri, nu toate. Apoi ca sa raspund asa simplu: „daca” se inbolnaveste un nevaccinat, care culmea , nu se imbolnaveste niciodata, e grav pt voi, vaccinatii?.. De ce? Nu sunteti vaccinati? nu sunteti aparati? Apoi vad ca raspundeti singuri la intrebare: „DACA”. Recunoasteti ca nici macar nu ati vazut vreun nevaccinat bolnav, in schimb, eu, vaccinati, vad tot timpul bolnavi. Plus stiinta mereu s-a contrazis, vezi DDT ul si fumatul. Deci, stiinta e in perpetua miscare in ale concluziilor. Apoi , cine e frate statul asta, incat sa-mi dau viata mea si a copiilor mei , crezand ca el nu mai doarme din cauza grijei mele? Acum pe bune, de ce sunteti atat de orbiti de „binele” asta suprem pe care vrea sa mi-l faca un Bill Gates sau guvernele lumii? Pe bune? Lor le pasa mai mult de copii mei?. P ecare eu ii imbrac, eu ii hranesc cu ce e mai bun, eu ii apar de oameni rai si rele, etc. Chiar nu va treziti odata din somnul asta de veci al vostru si sa o rariti cu stiinta care, va v-a spune, intr un final, ce , cat si cum sa traiti , sa respirati… succes oameni care traiti in turma. Eu prefer sa traiesc in pestera dar sa fiu stapan pe viata mea!

  7. Nu credeam ca voi citi un asemenea post…eram sigura ca, cel putin 99% din populatie, se va opune vaccinarilor obligatorii! Vaccinurile ce le produc acum nu sint cele pe care le stim noi, anti polio, anti rabi, anti etc. Acumse creeaza vaccinuri periculoase, in special pentru noii nascuti, pe care le injecteaza cite 6-7 odata; si sint periculoase pentru ca sint netestate, neexperimentate. Si ma rog, de ce un adult ar fi vaccinat din moment ce a ajuns la maturitate si are un anumit grad de imunitate???
   Sinteti spalati pe creier de monstru de media…Traiesc in strainatate de 33 de ani si nu ni s-a impus niciodata nici un vaccin, doar daca a fost necesar si am consimtit.

 3. Să fim curajoși , să fim hotărîți , și să ne opunem legiferării acestui procedeu de distrugere a imunității naturale prin vaccinare !

 4. Fac un apel presei, treziti, va , mai aveti putin si va vine randul, nu stiti ce vreti.
  Acestia de azi sunt mai rai decat aia de ieri, iar mainevor apare altii si mai rai…
  Asa ii vor sistemul..
  Treziti-va.. Jos masoneria, strica omenia
  ..
  Jos securitatea, sdtrica bunatatea,
  Meritocratia schimba Romania.

 5. Eu am fost vaccinată cu vaccinurile obligatorii și a fost corect dar acum parcă nu mai ai încredere în corectitudinea celor responsabili. Vaccinul anti poliomerită nu era obligatoriu și din câte știu au fost unele accidente cu urmări tragice dar… nu a fost învinovățit sistemul …
  A fost pe timpul comuniștilor… Acum chiar nu mai știi ce să crezi…

 6. Eu unul mi-am făcut toste vaccinurile la zi. Sant de acord cu pers care refuza sa se vaccineze doar pana la un anumit punct. Unele pers nu numai ca refuza vaccinarea lor dar refuza si vaccinarea copiilor lor iar aici nu mi se pare corect. Eu aș pune pe cei care refuza vaccinarea copiilor sa semneze si un acord de răspundere penala daca copii lor pățesc ceva sa faca pușcărie. Si anca ceva. Salvarea de la o pandemie globala de coronavirus sigur va veni de la un vaccin si atunci am sa ii vad pe acești ipocriți vor refuza sa se vaccineze?

 7. Domnilor vaccinați, de ce va este teama de cei nevaccinati? Dacă v-ați vaccinat se presupune ca sunteți safe, atunci, care este logica? Acest manifest nu a fost despre vaccinare vs. nevaccinare, ci despre modul în care se face vaccinarea, pt ca una e sa ma vaccinez pt ca asa îmi doresc și alta este sa ma vaccinez pt ca sunt obligata! Unde este obligativitate nu mai este libertate, ori noi, ca popor pt ce ne-am luptat? Ne-am luptat sa fim mai rău decât în comunism? Ma întreb, dacă de mâine e obligatoriu sa va vaccinați, câți dintre dvs se vor supune, dacă nu știu ce conțin acele vaccinuri sau dacă au certitudinea ca pe prospect scrie ca în ele exista nanoparticule de origine animala, umana, etc?

Sliding Sidebar