Primul atentat terorist din istoria României a fost înfăptuit în 8 decembrie 1920, de trei evrei comuniști: Bomba a explodat în Parlamentul țării!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Nu pot să nu mă gândesc la incendierea clădirii Parlamentului din Berlin (1933). Dintr-o dată, acţiunile „monstrului” încep să aibă justificare.

 2. Articolele sunt frumos scrise, dar miros a antisemitism. În prezent, dacă un român de origine țigănească ucide pe cineva în Occeident, ziarele de acolo îi dau numele și țara de origine, dar nimeni nu menționează că este țigan. Cam așa ar fi trebuit scris și despre explozia din Parlamentul României: li se dădeau numele și se spune că sunt teroriști comuniști instruiți în Rusia. Numele lor vorbea de la sine. De ce trebuia subliniată etnia? Doar din pur antisemitism, prea puțin mascat.

  1. Adevarul istoric nu este nici semit, nici antisemit. Este un adevar si atat care trebuie cunoscut. Sa va dau un exemplu: Faptul ca Mihai Cofariu a fost mutilat la Targu Mures de maghiari este un fapt dovedit. A spune, cum ziceti dv ca alti cetateni romani l-au mutilat, fara alte detalii, nu ar duce la intelegerea realitatii acelui moment. Doar precizarea etniei faptasilor si a victimei de la Targu Mures poate duce la intelegerea faptului ca a fost un conflict interetnic in care maghiarii sunt principalii actori negativi. Aceste sublinieri nu sunt anti-maghiare, ci servesc adevarul istoric. Atat. La fel ca si in cazul atentatului terorist. Asa ca, mai schimbati-va parfumul ca mesajul dv miroase a neomarxism!

  2. Lumea s-a cam săturat de acuzațiile de antisemitism. Cum zici ceva, de obicei adevărul , despre evrei, hop, apare acuzația. ia zii tu nene, Apostolul evreu Pavel a fost antisemit? Ia uite ce zice în epistola întâia către Tesaloniceni, cap.3, vers15: „Iudeii aceștia au omorât pe Domnul Isus și pe prooroci, pe noi ne-au prigonit, nu plac lui Dumnezeu, și sunt vrăjmași tuturor oamenilor…” Ce zici nene Antonenco?

  3. Trebuie precizata etnia de fiecare data in orice context. Ca e tigan, ca e evreu, ca e polac, ca e roman. Ai facut o prostie, trebuie sa se zica ca esti din etnia X sau Y. Nu o dam in corectitudine politica.

 3. Atenție, domnule Roxin!
  Nimeni nu are voie să spună adevărul despre cea mai protejată minoritate.
  Dar să ferească Dumnezeu să faceți legatura dintre evrei, bănci, organizarea de lovituri de stat și sclavie modernă! Cariera dumneavoastră s-ar termina într-un instant.

  1. Comunismul este o ideologie, iar revolutia bolsevica s-a produs in 1917. Deci poti fi comunist ianinte de a se forma un partid. Prima data apar comunistii si apoi formeaza un partid. Asta e logica!

Sliding Sidebar