Prof. dr. Adrian Restian: DE LA VIROZĂ LA PSIHOZĂ. Tulburările psihice generate de Pandemie pot fi chiar mai importante decât viroza

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Cred ca natura, sau chiar viata, ne da o palma… mare.
  Acum, ramane de vazut daca intoarcem si celalalt obraz (ca lipsa de respect) sau luam in serios relatia noastra cu natura..

 2. In 2000 odata cu eclipsa de soare trebuia sa vina si sfirsitul lumii ,asta dupa unii deranjati bine la mansarda . In 2012 se termina calendarul Maias si s-au trezit altii cu sfirsitul lumii . Apoi au inceput sa se joace cu tehnologie care sa schimbe vremea ,starea meteo . Acum boala . Ma cineva se joaca de-a apocalipsa !Dar frica e cuvintul de ordine.

 3. Cheia acestei „pandemii” este TESTUL COVID. Trebuie investigata radacina acestui rau si anume trebuie investigat TESTUL, pentru a se vedea daca nu cumva acesta este o FRAUDA.

  Deci trebuie INSISTAT, in dezbaterea publica, pe ONESTITATEA celor care au conceput si produs acest test.

  Este foarte posibil ca aceasta „pandemie” sa stea, cum a stat si boala hiv-sida (alta frauda), doar in test. Deci, poate sa fie o chestiune de manipulare cu rea credinta a unor informatii.

  Ps
  O alta manipulare cu rea credinta a informatiilor s-a mai petrecut atunci cand a fost „revizuit” nivelul normal al colesterolului, in urma caruia s-au „obtinut” zeci de milioane de bolnavi.

 4. Nu vi se pare anormal ca nimeni nu intreaba urmatorul lucru ,desi stiu toti ca inclusiv inventatorul aparaturii spune ca nu-i concludent testul :
  1”daca ai o gripa normala cum se comporta testul ?
  2daca ai guturai ,ce spune testul?
  3daca ai enterocolita ,diaree,salmonela ,ecoli ce spune testul?
  4daca ai infectie urinara si faci testul cum iese ?
  5daca ti-e frica cum iese testul ? ETC;ETC
  Credeti ca vreun medic virusolog ,biolog ,cercetator sau ce-o fi va avea curajul sa faca testele pe astea 5 puncte si sa ne spuna rezultatele onest ?

  1. Nu numai ca testele nu sunt concludente dar nu se respecta nici postulatele lui Koch ,prin care este dovedita in anumite condtitii si pasi de laborator ,virulenta unui patogen care a fost identificat sau izolat in mediu absolut steril .Dr.Andy Kaufmann a demonstrat recent sub microscop ca acest „covid ” nu numai ca nu a fost izolat si testat conform etapelor lui Koch dar este confundat sau mai bine zis confundat intentionat cu morfologia secretiilor noastre normale , denumite exosomi .Acestea se formeaza inafara membranei celulare in procesul de detoxifiere a organismului .Acea imagine sferica generata pe calculator si mediatizata peste tot online si la TV seamana exact cu un exosome , un compus natural secretat de corpul nostru , cu rol de detergent prin care toxinele sunt inglobate si excretate din organism .Cu alte cuvinte oricine are o reactie naturala de detox poate fi testat de ” covid” si declarat pozitiv !

Sliding Sidebar