Prof. Florin Colceag: Mi s-a întâmplat odată sa cunosc un asasin economic autentic si experimentat

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Unde sa ii mai cautam d-nle profesor? Sunt numai impostori in toate structurile si nivelurile sociale! Sincer sa va spun am urmări totate emisiunile regretatului Constantin Cojocaru, iar mie mi s-a părut ca dnl Ioan Roșca si Ion Coja, au fost flancati lângă dansul pentru a-l compromite! In dvs am încredere,dar in AUR nu!

    1. Când ai cunoscut acel asasin economic și planurile lui , nu ai spus nimic , acum e prea târziu , 5 -7 milioane de români nu mai sunt in țară decât cu buletinul, Romania nu mai are industrie, resursele și pământul sunt concesionate pe 2 generații, trezește te tu că noi am închis ușa.

      1. Da, s-a gasit Gica Contra cu reprosurile! Era dl. Profesor de la SRI, de la SIE, de la DNA? No, daca esti mai destept, atunci sesizeaza tu organele, ca sa vezi daca le misti. Eu am pornit si procese civile si penale, am sesizat Av.Poporului, DNA si CCR prin toate mijloacele posibile, am iesit in strada la proteste, am participat la campanii electorale si tot nu ma las, dar judecatorii si procurorii nu se misca decat dupa interes: avansare, salariu mai mare, pensii speciale. Deci, daca tu, Gica Contra, ai solutii, atunci vino cu ele, nu sari la gatul celor care isi asuma pozitii publice.

Sliding Sidebar