Protestul inventatorului Iuliean Hornet: „Eu pot și vreau! Voi – Președinte, Guvern, Parlament – de ce nu puteți, de ce nu vreți?”

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Nu vor sa invete ,nu vor sa fie ajutati,cat despre plecarea acasa nu se pune problema dar exista un dar, cred cu siguranta ca vor sa profite material de invatatura si munca altora cum sa nu se infrupte si ei putin din borcanul cu miere,cat despre binele Romaniei nu-i intereseaza , nu de asta au venit ei la putere de-a lungul celor 30 de ani ,poate ma insel dar realitatea spune altceva ,eu una cu toate ca sunt o fire optimista nu cred ca se va intampla in timpul anilor cei mai am de trait ,sa dea Dumnezeu sa ma insel si sa auzim numai de bine.

 2. “V-am lasat saraci si prosti, va gasesc si mai saraci si mai prosti”. Constantin Brancusi

  1. Sorry, nu se …pupă. A fost spusă, într-un anumit context… Puțin probabil că nu ”a plâns”, dar nu din acest motiv….Dorul, care nu la părăsit niciodată, la purtat…peste tot.

 3. …”Concluzia o trageți dumneavoastră. De ce nu se vrea? Realizarea este la vedere”…

  Simplu,dacă nu știți deja!, pentru că…toată această ”pandemie”” are un scop, NICIODATĂ RECUNOSCUT ȘI ACCEPTAT, public cel puțin, să ducă rasa umană pe drumul…
  Dacă ați știi, nu(cred că) era nevoie de acest protest….Detalii, de va fi nevoie.
  Dar, cu toate acestea era nevoie!!!! de această…. dar maurul…:)
  Succes

 4. Da, ran USA a avut perfecta dreptate. Felicitari dL. Hornet si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa va punts in aplicare toate inventiile, ca asa sa scoateti tara din mizeria in care se afla. Daniel Roxin mii de multumiri pentru pubicarea articolului.

 5. Am trimis articolul tău Daniel Roxin , către ministrul mediului Costel Alexe, să vedem ce răspuns vom primi.

 6. Genial domnul Hornet ! Aceste inventii trebuie sa le punem noi in aplicare individual si prin asociere ; nu exista deschidere de la guvernanti si nici nu o sa adopte la nivel national metode benefice propuse de populatie pentru ca traim deja intr- o dictatura de distrugere a Romaniei si a populatiei.

 7. De 30 de ani România este sub ocupatie, se vede asta din faptul ca daca s-a facut ceva in tara asts s-a facut pe dos. Deci, daca il vor lua in considerare pe dl Hornet o vor face pe dos, in sensul ca il vor opri sa faca ceva in România cu inventiile sale.

  România are un guvern de ocupatie, care administreaza impotriva intereselor românești si in conformitate cu dorintele unei puteri straine si foarte ostile. „Statul român” este unul care actioneaza subversiv impotriva poporului român, de 30 de ani incoace.

 8. d-le Hornet…acest lucru eu il stiam de copil mic…dar veciniimprietenii,colegii,lumea…ma faceau nebun si ca sa las filmele SF-iste deoparte caci este de domeniul viitor…poate peste vreo 100 de ani cand lumea nu va mai fi asa de fericita…lumea este oarba,banii le-au spalat materia cenusie si viitorul familiile lor se vor urma…daca va mai exista urmasi…sau este posibil ca dumneavoastra sa va vindeti doar ideile pe o coala de hartie care inca nu sa realizat…daca sa realizat atunci dovedeste real tuturor oamenilor care nu te stie,succes!

 9. Lasa un comentariu:
  Daca dumneavoastra mai aveti inca de comentat, eu insa NU.
  Eu pot si vreau.
  Voi nu este egal = Presedinte, Guvern, Parlament.
  Voi = Noi, iar Noi suntem cei care acceptam sau nu, verm sau nu, intelegem sau nu… deci EU.
  „Granitele” nu mai sunt la moda, planeta vorbeste aceeasi limba: VIATA.
  EU sunt in VIATA si las VIATA sa curga nu ii pun „Granite”.

Sliding Sidebar