PSD-ul este afectat de Protestul masiv de ieri, alături de PNL. Cum i-a stricat protestul jocurile politice…

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. De fapt care este situatia social democratilor din Germania caci oricat am critica PSD-ul nostru lucrurile se leaga.

  2. Prietene, Calin Georgescu este mason. Seful lui este Mugur Isarescu. Promovati un mason/satanist in conducerea Guvernului?

    1. Prietene, habar nu ai despre ce vorbesti! Traiesti din zvonuri si barfe. Sa-ti explic… Călin Georgescu NU este mason. Stiu sigur! Apoi, nu mai este nici in Clubul de la Roma Romania pentru ca a intrat in conflict cu bilderbergul Isarescu, care a avut grija sa il scoata din organizatie IN URMA CU MULTI ANI, și si-a dat demisia si din Clubul de la Roma international. Dar, daca chiar vrei sa afli mai multe si nu te satisface doar barfa, citeste aici: https://daniel-roxin.ro/daniel-roxin-l-am-intalnit-ieri-pe-calin-georgescu-si-i-am-pus-cateva-intrebari-delicate-iata-ce-am-aflat/

  3. Salut orice miscare patrotica,suveranista,dar articolul dvs.are o puternica nota anti PSD,lipsind numai clasicul ” Muiie…’.Spre regretulmeu,fiindca citesc constant materialele dvs.,nu este o noutate acuzatiile aduse acestui partid, care a facut multe lucruri bune(dovada fiind scorurile tuturor scrutinelor electorale din acesti 30 de ani)iar acum este singura speranta de schimbare in bine.Chiar daca simpatiile dvs.politice se indreapta spre partide noi dar zgomotoase si personalitati care niciodata n-au trecut proba guvernarii si probabil n-o vor face niciodata,fiindca stiu doar lectia protestelor,nu lansati atacuri ,ale caror cosecinte pentru unitatea opozitiei ar putea putea fi malefice.

Sliding Sidebar