Radu Vasile, președintele Federației Solidaritatea Sanitară: Nu ne poate obliga nimeni să ne vaccinăm anti-Corona

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Din păcate, masa celor care vor să fie vaccinați (de buna voie!) trece lejer de două treimi. Așa că după ce masa critică va fi depășită, va fi doar o formalitate să interzica accesul la muncă-magazine-restaurante etc celor care nu sunt vaccinați. Și asta cu aprobarea frenetică a celor două treimi vaccinați.
    Nu, nu va fi obligatorie vaccinarea. Va fi obligatoriu să fii vaccinat. Nuanță, nu?

  2. Iohanis presupun ca promoveaza vaccinul produs de firma germana (cum altfel) Biontech.
    Doar ca dupa ce am citit acest articol (cam propagandistic) – https://www.dw.com/ro/biontech-cu-viteza-luminii-spre-primul-vaccin-anti-coronavirus/a-55551290 – am niste semne de intrebare: o firma avand ca obiect de activitate productia de medicamente anti-cancer si care de la infiintare (2008) si pana acum nu are nici un produs in faza finala de aprobare, brusc („cu viteza luminii”) dezvolta un vaccin ce urmeaza sa fie aprobat in regim de urgenta si utilizat pe scara larga !?

  3. Vaccinul antigripal a fost subiectul multor batalii intre cei de la putere si opozanti, intre persoane fizice mai mult sau deloc cunoscatoare a efectelor acestuia , iar in prezent , multi vor sa se vaccineze dar…surpriza,DSP-ul il repartizeaza in doze putine medicilor de familie iar in farmacii nu se gaseste. Dupa o perioada de timp si vacinul impotriva Covidului va fi ceva normal, acceptat aproape in unanimitate .Subiectul pe aceasta tema da bine la public pentru cei care lupta sa ocupe o functie politica. In rest doar specialistii au dreptul sa conteste folosirea vaccinului.Ca la fotbal…din tribuna toti se pricep sa joace.

Sliding Sidebar