Raed Arafat, IERI: ”Starea de Urgență e singura soluție!” ATENȚIE! V-am avertizat – vor mări numărul de teste zilnice până când vor atinge cifra de infectați care să convingă OILE din România să accepte o nouă Stare de Urgență. Detaliile MANIPULĂRII…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Împotriva României se duce un razboi hibrid de catre agenti ai unei/unor puteri straine si extrem de ostile. Raed Arafat este unul dintre acesti agenti infiltrati la varful statului român. Trebuie sa ne pregatim de rezistenta in fel si chip. In primul rand trebuie sa iesim din paradigma in care ne tin ei si sa incepem sa gandim in noua paradigma.

 2. Procedura exacta a testelor trebuie demascata de catre specialisti umani si patrioti. In functie de numarul de cicluri facute 35-60, testul poate iesi pozitiv sau negativ .Sub 35 iese negativ peste 35 -40 iese pozitiv. Si ceea ce testeaza este o anumita fractiune de RNA din proprii nostrii exosomi. „Virusul” nu a fost izolat niciodata in eprubeta si nici supus postulatelor lui Koch pentru u a demonstra macar minimum de patologie si semne clinice clare. Intrebati- va de ce nu s- au dat dispozitii de colectare a mastilor uzate in recipiente speciale de biohazard daca avem de a face cu un agent patogen ” periculos” de infectios !?…Vaccinurile otravitoare sunt miza lor criminala cea mare la nivel global, numai ca recent in USA s- a demonstrat public de catre Robert Kennedy, dr.Wakefield si alti medici luptatori , intr- un proces castigat impotriva autoritatilor americane ca vacinurile impuse populatiei nu au fost testate de 32 de ani !!!

 3. Va mai aduceti aminte de mastile care trebuiau impartite gratis oamenilor saraci ? S-au impartit si noi nu stim?
  Intrati pe https://mindcraftstories.ro/coronavirus /infografic cuma-evoluat-covid-19-pe judete ? Acolo sunt prezentate graficile cu covid pe judete ,urmariti cu atentie capitala si apoi alegeti un judet cu o rata foarte mica de infectare . O sa aveti surprize :apar nr dupa zile cu 0 infectari si dupa doua zile creste ,ca imediat dupa sa fie din nou 0 . Pai sa avem pardon dar intuitia imi spune ca ori s-au vindecat in doua zile ,sau au murit ,mai pot presupune ca un test a iesit pozitiv si dupa s-a negativat . Oricum daca-l luati la puricat (dai cu mausul pe grafic si-ti arata zi de zi ). Ciudat ,incercati

 4. Azi nenea Arafat zbiera din nou la noi ”pana la jumatatea lunii august vom avea un milion si sase sute de mii de infectati in Romanica ”,ii spusese lui nu stiu ce firma ,IT -stul lui peste , care se ocupa cu evaluarile ?!Dar sa vezi ghidusie ,iese al nostru Vela si dom le l-a certat pe nenea Arafat .Brusc ne spune Vela ca el are incredere in noi ,ca nu poate lua in seama orice firma de evaluari ,bla,bla.Tic ,tac,tic ,tac pt nenea Arafat . Degeaba ,tot nu-i cred .Daca vroiau sa fie crezuti trebuiau sa faca lucrurile cu cap .Daca covitul e adevarat ,daca situatia a devenit asa de grava pai lasi dracului politica la o parte ,vin toti politicienii si i-au masuri ,dar decente pt popor si nu impotriva poporului .Inteleg ai nevoie de spitale pt bolnavii de covit ,dar nu inchizi toate spitalele ,exista milioane de bolnavi cronici in Romania cu tot felul de boli ,nici nu mai vorbim de sectia chirurgie .Adu biologi ,cercetatori ,,virusologi ,asigura-te ca medicii patologi fac autopsii la cei morti de covit ,asigura-te ca lucra toti cu cercetatorii ,ca toate datele sunt asamblate undeva la un loc si se cauta cu adevarat un tratament . Daca nu stii ce organe sunt afectate cum ai sa stii ce tratament sa dai pe mai departe celorlalti .
  Verifica daca medicii ,asistentele ,infermierele isi fac treaba ”sa nu dai o cana cu apa unui bolnav pt ca nu-i al tau”,au fost atatea cazuri (vezi Arad) ,nu intra in salon pt ca -i este frica ca se infecteaza ?!
  Trebuiau sa nu porneasca un razboi cu poporul ,ci dimpotriva . Si ce-i cu asta ca doctorii n-au voie sa vorbeasca ? De ce ?
  Cat despre, cat costa o saptamana de spitalizare …Serios numai atat poate politicul ? Tu doctor virusolog accepti ca nota de plata pt un asimtomatic sa fie 50000 lei ?!Pai pt un tebecist cat costa ? Tu stat roman nu umfli nr de infectati ,ajunge ,30 de ani de minciuni .Te straduiesti frumos si ne prezinti pe internet ,tv la fiecare sfarsit de saptamana atatia infectati noi ,atatea decese cu comorbiditati ,vezi si ce spun patologii ,atatea decese fara comorbiditati si pui frumos decesele pe varste .Da ,spui ca nu stii tratamentul ,dar daca totul e experimental atunci nu ma pune pe mine familie sau bolnav sa aleg ,ia-ti raspunderea tu medic . Pana acum o luna foloseai 3 feluri de meditinuri pt covit la Timisoara,brusc renunti la ele si pui bolnavul in fata experimentului Remdesivir .De ce ai renuntat cand la TV te-a laudat toata lumea ca ai avut ale mai tari nr de vindecati ?Ai iesit tu ministru al sanatatii cu doctorii dupa tine sa ne explici merge ,nu merge ? Iti da voie Franta ,nu-ti da voie SUA ,ii asa nu-i asa ?!. Pai ce crezi ca intelege omul ala cand aude experiment ? Soboli ,soareci ,maimute ,moarte.
  Unu spune asa ,alalalt invers . Economia cade in cap ,ai un milion de someri ,o sa mai ai 400000 pana la anul . Iesi la tv ,tu presedintele tarii si ne spui ca ne da UE bani pt ( n-am inteles pt ce ,ca nu facem fabrici ,uzine ,nu deschidem mine ,nu facem spitale ,n-avem nevoie de scoli )ce?. Dar uiti sa ne spui ca se dau 33 de miliarde euro din care doua treimi ,adica 22 miliarde euro trebuiesc dati inapoi pt ca-s bani cu imprumut .Abrambureala .
  Tu stat roman nu stii decat sa sperii populatia .Pai cum sa te cred eu romanasul care de 30 de ani sunt mintit de tine ?

 5. Atentie la medici. Mi se pare ca multi dintre ei se traansforma in simpli profitori de pandemie, de vreme ce ei insisi fug de aspectele esentiale ale problemei, cum ar fi raportul dintre numarul de trestari, intectari si decese, detaliul numararii testarilor (re-testari), conditiile inumane din multe spitale, lippsa de criterii clare privind persoanele ce se testeaza, coredctitudinea testarilor, aprecierile altor specialisti, ca bsi ei, caare sustin contrariul etc. Oare „spaga” legala ce li se da sa-i determine pe unii dintre ei sa se comporte precum medicul de la „Matei Bals” cu care Dr. Monica Pop nu a putut avea aseara macar o frantura de dilog la B1 ? Un marlan cared face de ras profesia de medic ! Ma rog, medic sau papistas politic medical…

Sliding Sidebar