RĂSCOALĂ la Spitalul Colentina. Medicii rup tăcerea: pentru nici 100 de asimptomatici, ZECI DE MII de bolnavi non-COVID nu au putut fi tratați

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Cine sa analizeze aceste situatii niste neaveniti pusi in functii pe criterii de partid ,cred ca cerem prea mult de la acest guvern dar nu au bani din cauza celor dinaintea lor nu ca facem cheltuieli aiurea cum adica 258 medici si 1000 de alte cadre medicale supravegheaza niste asimptomatici care dupa cate stim nu sunt tratati atata timp cat nu au nici un simptom ,dar ce sa facem stam ca prostii cum a spus presedintele si suportam ciste incompetenti.

 2. Presedintele Romaniei un neamt!
  prim ministru si el ungur
  Serviiile secrete conduse de un evreu
  Sabnatatea dictata de un palestinian

  „La Tiganca dorm eroii /In Senat rumega boii”

  Iar populatia acuala a Romaniei -toate cele tri generatii sunt scopite mintal si imbecilizate religios voteaza fara sa gandeasca! Pai nici nu pot!

  Politicienii si conducatorii Romaniei toti sunt „platiti/constransi” sa VANDA TARA!

  Virgil Ciuca
  Bucuresti
  21 iunie 2020

  !

 3. Totul face parte din planul lor diabolic si, daca nu se actioneaza inteligent, se va realiza ( din pacate)
  Daca nu sunt morti de Covid in numar mare ( dupa planul lor), atunci sa se moara de alte patologii netratate din cauza inchiderii spitalelor. Pare cinic ceea ce spun dar faptele si numarul deceselor vorbesc.
  Sanatate si curaj.

 4. Ințeleg că spitalul ăla n-a salvat pe nimeni de trei luni.La ăia cu covid nu s-au priceput,iar la ăia fără,n-au ajuns.Halal!…

 5. Asa se intampla in toata tara,au blocat spitalele orasenesti,pacientii din tot judetul sunt nevoiti sa fie transportati la spitalele judetene…va dati seama ce haos este la ceste spitale care trebuie sa preia bolnavii din tot judetul?!Unii pacienti nici nu mai apuca sa ajunga la spital decedeaza pe drum,apoi desi moare din alta cauza,apare ca a murit de covid…si uite asa panicheaza populatia ca se moare in continuare si nr deceselor cresc…NU SE DORESTE REDESCHIDEREA SPITATELOR PT TRATAREA PACIENTILOR DE ALTE BOLII…POATE SA MOARA ,AU LUAT BANII POLITICIENII SA DECLARE CATI MAI MULTI MORTI…DACA SE REDESCHID SPITALELE PACIENTII CU ALTE BOLI VOR FI SALVATI IAR POLITICIENILOR NU LE CONVINE …INTERESUL ESTE SA MOARA CAT MAI MULTI CE NU ATI INTELES?!FACE PARTE DIN PLAN…

 6. Nimeni nu îndrăzneşte să depună o plîngere penală. Cei care au informaţiile sînt corupţi, presa este coruptă sau cu pumnul în gură, legislaţia nu dă dreptul celor vătămaţi să acţioneze împotriva agresorilor.

 7. Acestor oameni nu le este frica de Dumnezeu. De lege nu, deoarece ei cred ca e legea lor. Mor oameni cu zile si tineri si batrani de boli NON COVID. Niciodata nu se stie cand vor fi pedepsiti si cum, de Bunul Dumnezeu. Se cred nemuritori!
  Doamne Dumnezeul nostru, te rog nu-i ajuta sa distruga Romania!

 8. Haideti sa ne organizam si sa iesi in strada impotriva acestor satanisti care conduc Romania. Va dati seama din toamna vor ca copii nostru sa poarta masti la cursuri, ca sa-i imbolnaveasca si pe ei.
  Ne organizam sau murim….

Sliding Sidebar