Realitatea brutală a Americii: 104 victime împușcate, 14 ucise week-endul trecut în Chicago. Iar neomarxiștii (progresiștii) vor desființarea Poliției…

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Ai zice ca au semanat vint si vor culege furtuna .Pt mine SUA este imperiul raului prezentat de idioti drep modelul ideal de democratie .Si-au indobitocit intentionat populatia distrugindusi sistemul de invatamint .Au trait si traiesc din fabricarea armamentului si producerea razboaielor in toata lumea .La criza din 2008 aveau 30 000 000 de someri ,acum cu a doua criza au 40 000 000 de someri. Ca ei sunt si celelalte mari puteri Germania ,Franta ,China ,Rusia . De multe ori ma intreb daca nu si-au dat telefon intre ei cum sa creeze o noua criza mondiala . Astia lucreaza pe stoc ,prea multa marfa ,nu mai au cui vinde . Tanti Merkel anunta de anul trecut criza si ca micsoreaza turatia motorului german economic . Oare de ce ?
    Daca este s-o facem pe Colombo am urmari pistele din anii trecuti incepind cu 2012 cind intr-o revista de specialitate niste cercetatori descoperisera deja covit 19 si spuneau de trecerea de la animal la om ?!Anul trecut alte publicatii de data asta din Olanda ,altul din Franta separat fac destainuiri cu probabilitate de 90 si ceva la suta ca in anul 2020 va aparea un virus pe carel numesc Covit si ca va dura doi ani pina sa scapam de el !? Tot anul trecut Andreia Esca la PRO TV ne informa ca vine virusul in anul urmator ?!
    Noi fi eu Colombo dar toate pistele duc la o mare colaborare intre nulitatile astea care conduc lumea dupa bunul plac .
    Daca ne mai lasam mult spalati pe creier s-ar putea sa le facem si noi jocul .
    Nu mai vor politie . Via con Dios ,o sa iese un razboi civil devastator ,pe care am impresia ca -l vor cu tot dinadinsul . La cum se misca lucrurile se vede de departe ca -i totul un scenariu bine pus la punct . Sper din toata inima sa se intoarca impotriva lor si oamenii sa-si dea seama cine le este dusmanul .

  2. E doar un episod din războiul pentru PUTERE al democraților progresiști, neomarxiști, liberschimbiști, etc…se apropie alegerile prezidențiale din noiembrie…Cu siguranță că vor urma și alte episoade, chiar mai sângeroase, că doar în amor și în război TOTUL este permis

Sliding Sidebar