Revolta împotriva sistemului trebuie să continue. Trebuie să le luăm România!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Da, le tremura.
  Atata timp cat barajul minciunilor dainuie, pamantul nu va fi inundat; cand un cutremur mare se produce si barajul crapa, apa demult statuta izbucneste intr-un salt mortal si purifica atat de repede traseul pe care candva clipocea nestingherita, ca abia daca mai apuci sa vezi sobolanii iesind de prin toate cotloanele cautand o gura de salvare….
  Salut Romania! Bine ne-am regasit (dupa ’89 cand am mai zis odata bine ne-am gasit)! Ne-a fost dor de tine! Si ne va fi mereu…..

 2. Va rog, daca este posibil, sa-mi indicati o adresa de mail la care pot sa va trimit un material, pe care sa-l cititi numai dumneavoastra. Va multumesc anticipat

 3. Ma intreb daca nu cumva focul a fost pus intentionat tocmai ca sa ne scoata in strada…de aici incolo Dumnezeu cu mila!

 4. Domnule Roxin…vad ca lumea aqsteapta mura i gura sa se intimple ceva… nu vad decit oameni iesiti in strada care asteapta … ce? Eu cred ca voci curate , fara apartenenta politica, ar trebui sa orienteze multimea…..personalitati din diverse domenii… dvs cred ca ati putea fi un purtator de cuvint…Laurentiu Primo la fel, Dan Puric, Florin Colceag si altii….oameni buni… luati cuvintul, vorbiti multimii , orientati multimea sa se organizeze in jurul vostru…faceti cum au facut si islandezii…formati un guvern provizoriu si aduceti linga voi oameni competenti….nu lasati lucrurile sa se petreaca … politicienii vor confisca din nou miscarea ca in 89….iesiti in fata , montati boxe si vorbiti multimii .. faceti propuneri si discutati..oamenii se pare nu au un centru de organizare; e nevoie sa iasa cineva in fata sa le vorbeasca… daca nu o faceti voi o vor face politicienii cu tupeu si nesimtire…vor apare infiltrati si se va duce naibii miscarea de strada…nu lasati sa se intimple asta…

 5. Va mai aduceti aminte de „Marea Adunare Nationala” si rolul ei inainte de ’89?
  Mai avem cativa istorici, care impreuna cu cativa sociologi, cativa politologi, un pedagog foarte bun, un arhitect exceptional, cativa actori mai vechi in meserie, cativa ofiteri, cativa jurnalisti si un batran foarte intelept, sa constituie frontul „Colectiv” care sa iasa in fata Marii Adunari Nationale; Brucan a zis ca va dura ceva pana va veni schimbarea si in Romania; se pare ca timpul prezis a cam trecut; cu siguranta tot Brucan stia si ce va fi dupa aceasta perioada ( si mai sunt oameni in politica, batrani in meserie care s-au gandit si la un plan B, in cazul unei astfel de miscari in sensul schimbarii).
  Haideti oameni buni, sa gasim reprezentantii care sa vina cu propuneri de schimbare in fiecare domeniu: la sanatate, la educatie, in armata, in relatiile internationale , etc; sa dezvolte o platforma program prin care sa se aduca la cunostinta poporului traseul schimbarii, de catre oameni asezati in functii pe principiul meritocratiei; avem deja un exemplu: Islanda; dar putem incerca si pe modelul casei regale, numai ca trebuie sa angajam regina in functia cea mai importanta din aceasta tara la ora actuala; si nu stiu cati vor fi de acord cu crearea unui stat de tip stup sau tip musuroi.
  In aceasta parte a lumii, unde ne-a fost dat sa ne nastem, sa ne inmultim si sa murim, ar putea fi consolidat un stat de tip stup, preferabil unei dictaturi militare. Daca lucrurile vor evolua spre confiscarea acestei a doua mare miscari de dupa ’89 incoace, e posibil ca apoi sa se ajunga la instituirea unei situatii de urgenta controlata de armata – deci un fel de dictatura militara; si in tot acest timp sa nu uitam de masoni, pentru ca si ei au rolul lor pe care-l vedem sau nu…. in Marea Adunare Europeana; din pacate, fata de ’89, Romania e indatorata bancilor si o buna parte din teritoriile ei e defrisata si vanduta/ocupata – si acesta e inca un motiv care face mai grea schimbarea.

 6. se intampla cu o alta putere, 2013 a fost primul an din Ehtana, s-a spus. Dumnezeu lucreaza prin oameni, nu?

  Va continua pana se vor reaseza lucrurile.

 7. in anul 2013 a fost rostita invocatia si s-a reaprins focul pe altare. Cei care vegheaza neamul vechi, pana la Judecata, sunt mai aproape decat oricand. Fiindca
  asta e in scrieri vechi si fiindca n-a
  fost niciodata altfel.

  Pacat de cei care pleaca mai devreme la Tatal ceresc. Dumnzeu sa-i ierte si sa-i odihneasca!

 8. Buna tuturor,

  mal alatur si eu, pentru inceput, celor spuse de Mihai.
  D-le Roxin doresc pe aceasta cale sa va anunt, ca in Germania, accesul la toate emisiunile inregistrate video si moderate de dvs, de aproximativ 3-4 saptamani, nu mai este permis, pe motivul ca YouTube si Gema nur ar fi ajuns la nici un acord referitor la muzica ce o contin aceste video-uri ( ??!!). Parerile mele de rau sunt inexprimabile. …..

  Numai bine si sa ne pastreze gandul bun!

 9. Din punctul propriu de vedere ar trebui ca cei care ar prelua conducerea – tehnocraţii – să NU FACĂ PARTE din instituţii supranaţionale precum Institutul Aspen (Geoană, Isărescu & Co), Comisia Trilaterală (Tănăsescu, Isărescu, Răsvan Radu de la „Unicredit Ţiriac Bank”), Clubul de la Roma, Clubul de la Madrid (Petre Roman), „Chatam House” (Oana Niculescu-Mizil) şi alte cluburi, clubuleţe, institute de „orientare profesională” …

 10. DE CE A TREBUIT SA DEMISIONEZE PONTA, PENTRU CA ROMANIA A AVUT CEA MAI MARE CRESTERE ECONOMICA DIN UE??? CINE CONDUCE ROMANIA???

Sliding Sidebar