Rise Project: „Fundația privată a lui Streinu Cercel a primit 1 milion de euro, într-un an, de la 7 producători mondiali de medicamente”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Iohannis s-a pronuntat.
  Asteptam rezultatul unui consult psihiatric si ulterior decizia justitiei. Fara amestecul lobyului farmaceutic sau alte amestecuri.

  1. Foarte interesant. De asemenea, pe 18.10.2019 a avut loc in SUA Event 201, care afost o simulare a unei pandemii provocate de un virus nCov (inca nu aparuse nic un caz de covid care avea sa apara cu mai mult de doua luni dupa). Simularea a avut loc la New York Johns Hopkins Center for Health Security (centrul J H pentru sanatate sisecuritate) in parteneriat cu World Economic Forum(forumul economic mondial) si Bill and Melinda Gates Foundation (fundatia Bil si Melinda Gates). Ocoincidenta interesanta.

 2. Acest Cercel Străin ne-ar băga în lagăr pe noi toți romanii, ne-ar vaccina, cipa, crotalia etc …, dacă lui i-ar intra în cont niște milioane.

  1. Ce vor astia e una, ce DECID cei care decid, adica Guvernul sau acum Maria Sa Saseasca, e problema! Pana acum au aplicat aberatiile „specialistilor” goarne ale OMS etc, fara sa cracneasca.

 3. Rise project? Nu sunt credibili.
  Streinu Cercel este un medic de exceptie si pasionat de muedicina. Il cunosc din 1990 cand a avut copilul meu o problema grava. Fata de alt spital aici toata echipa lui lucra ca un tot unitar fara sa astepte cadouri sau alte atentii….si in final copilul meu a deschis ochii, a iesit din coma. Toti pacientii aveau doar cuvinte de lauda la adresa doctorului . Personalul medical il respectau si nu am auzit decat vorbe bune la adresa lui .
  Cand a fost de garda toata noaptea a stat prin spital am vorbit despre multe boli inclusiv despre SIDA si despre copii infectati ….
  Peste timp iar a revenit baiatul meu in spitalul docorului Streinu Cercel…aceeasi stare de spirit a personalului…de parca erai in alra tara .
  Pe cine o deranja omul asta?

  1. esti penibila! in orice tara civilizata, la asemenea afirmatii, trebuia sa si prezinte demisia imediat!

   1. E penibil, dar daca omu’ este prieten cu Cercel, ce poate sa zica? Plus ca poate chiar i-a tratat corect copiii, ca doar, na, copiii prietenilor macar sa fie tratati corect, mai ales ca daca ajungi, tu ca Cercel, de te faci vreodata de cacao, sar prietenii cu copiii tratati si te mai apara pe net, pe unde pot si ei.

   2. Cercel e doar un medic, NU EL DECIDE! Iata afirmatiile care ar trebui sa duca imediat la demisie, caci sunt ale unui decident, spuse in cadru OFICIAL!! https://www.youtube.com/watch?v=mnks7rQZBW4 minutul 2:40 Deci sa lasam si vrajeala securista! O fac acum pe democratii dupa ce au acceptat toate nemerniciile, izolare aberanta, distrugerea economiei, amenzi de psihiopati, abuzuri ordinare etc. Pana acum s-au ascuns in spatele „specialistilor” psihopati ca sa ia masurile demente. Il lasa pe Cercel in offside doar pentru ca au niste meciuri de rezolvat.

   3. Demisia? adica, sunt prin guvern, fac „tampenii” si scap doar cu demisia?
    In alta ordine: lucrez prin guvern si din vina mea „ajut” la subminarea economiei nationale sau „fur” niste banuti sau provoc conflicte nationale sau internationale si scapat doar demisionand? Pe ce lume traiti?

  2. Fara macar sa aveti habar ce inseamna, folositi simultan doua tipuri de argumentare, ad hominem si ad populum. Doar faptul ca a tratat si salvat copilul dumneavoastra nu-l califica un profesionist. Nici macar un medic bun. Ganditi-va ca poate pentru altii a fost de la incompetent, la nesimtit, poate chiar factor agravant. Sfatul meu este sa mai reflectati inainte de a avea opinii.

 4. Nu il simpatizez in mod deosbit pe Cercel, insa aceasta este o minciuna(ca el ar fi spus ca oamenii in varsta trebuie luati din familie), daca cititi documentul respectiv, care este din februarie, veti intelege. Unii se joaca cu romanii, ii manipuleaza, iar ei nu isi dau seama deloc. Aceasta „stire”, este una falsa, un fake news clasic.

 5. Pentru toţi cei care au comentat înaintea mea: nu contestăm calităţile profesionale ale acestui medic. Are o pregătire deosebită, este foarte bun ca medic! Contestăm intenţiile sale bune faţă de poporul român. Interesele lui sunt legate de alte cercuri, nu de naţiunea noastră! Aici e problema. Aşadar cine aduce mărturii legate de cât de bine a tratat pacienţii cu siguranţă că are dreptate dar nu are legătură cu acţiunile lui de promovare a unor interese. Din păcate nu este singur! Este ajutat şi de alţi trădători! Trădători ai jurământului lui hipocrate, trădători ai naţiunii noastre!

 6. Dementa lui Cercel, Rafila si alti specialisti, plimbati ca sfintele moaste pe la toate televiziunile si in spatele carora se ascund decidentii. au fost cunoscute inca de la inceput! Dar NU specialistii lu peste iau DECIZIILE, ci POLITICIENII! Faptul ca Iohannis, dupa ce a acceptat toate aberatiile specialistilor, o face acum pe democratul si aparatorul libertatii, este pentru prosti! Isi mai rezolva in felul asta si niste meciuri politice. Iata ce spunea Iohannis despre tratamentul batranilor inca din martie! https://www.youtube.com/watch?v=mnks7rQZBW4 (minutul 2:40)

 7. Acum cativa ani a fost premiat ca fiind unul din primii 10 medici la nivel mondial care promoveaza vaccinarea, tot de companiile farmaceutice.

 8. În anul 1987 am fost cu mama bolnava de ficat la el ,nu era director dar era un nesimtit comunist care doar primea spaga si nici nu te auzea cand vorbeai. Am plecat cum am venit iar mama a murit ceva mai tarziu.Acest om nu merita titlul de doctor este un oportunist mincinos si numai după castig si nu este singurul, vina este a noastră ca nu facem nimic sa dispară aceste personaje toxice!

 9. Păi de fapt e in articol al getodacului sau al Rise Project. Din cate văd, e doar titlul de la Rise. Geto-dacii ce zic ? 😂😂😂 Nu că nu ar avea dreptate în privința idiotului, dar direcția e de fapt „să negăm covidul”. 😂

Sliding Sidebar