România devine „prima Colonie a Guvernului Global. De internarea cu forța nu va scăpa nimeni!” E important să știi…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Asa se intampla datorita lasitatii romanilor de a se unii si a da de pamant cu actuala clasa politica,care pt cateva zeci de milioane €,care i-au primit de la globalisti,face jocul acestora,au vandut bogatiile tarii,acum urmeaza poporul…Nu vedeti ca se continua planul lor de a microcipa omenirea si va face probe pe poporul roman,care au constata este un popor slab ,usor manipulat,fricos si stiu ca prin legi si ordine se vor supune si nu vor avea probleme..CONCLUZIA :PLANUL DE A DISTRUGE ROMANIA SI A CEST POPOR ESTE DE MULT FACUT ACUM IL APLICA;CEAUSESCU ERA SCUTUL TARII;REUSIND SA-I OMOARE TOTI MEMBRI FAMILIEI;NU MAI AU NICI UN OBSTACOL;CUNOSC FOARTE BINE ROMANII CA SUNT CORUPTI SI POT SA II CUMPERE CU BANI ..politicienilor nu le pasa ,pleaca in alte tari si duc o viata linistita,de cei din tara care raman va fi rau,daca nu se opun planurilor diabolice ale globalistilor…

  1. nu-i chiar asa cu poporul asta si eu stiu asta, poporul asta are o forta launtrica si imprevizibila (mai ales) pe care ei incearca sa o atate si sa o masoare ca sa-si calculeze precis (fara gres) urmatorii pasi, dar nu prea reusesc, cred ca sunt constienti ca aceasta forta nemasurabila sta in spatele aparentei unui popor „slab, usor manipulat, fricos”, caci evidenta istoriei noastre le-o arata…

   asa ca, desi lupta asta e pierduta (sa nu le pierdem pe urmatoarele insa), e bine ca poporul pare docil, ca-si pastreaza acea forta „misterioasa” si mistica, launtrica de care dispune, Dumnezeul tuturor Celor din Cer si de pe pamant INCA guverneaza simtamintele acestui popor, eu personal am mare nadejde in gandul asta, asa ca pentru binele viitor al poporului meu, care stiu, pur si simplu stiu ca va birui.

   Sa profitam de clipele urmatoare sa ne intarim in rugaciune, ca sa biruim luptele urmatoare, ca de data asta trebuie (strategic) sa fugim din calea armatei straine (legile lor) si sa ne intarim pentru alta opozitie (sufleteasca, individuala, mai putin colectiva, afara de in Duh) pe mai tarziu.

   Doamne ajuta !

 2. Inca o data – in Romania s-au facut experimente sociale extreme si, probabil ca se trece la faza urmatoare care va include controlul avansat al populatiei, trimiterea in colonii de boala / exterminare si interzicerea calatoriilor in afara granitelor – toate astea au fost exersate si acum vor fi extinse la interaga tara.
  Ca sa raspund cumva la comentariul precedent – cred ca Romania a fost a tinta vulnerabila, usor de lovit si nu doar din cauza romanilor (istorie / situatie internationala). Trebuie spus ca oricum nu va scapa nimeni – in urmatorul deceniu sistemul de care vorbim va fi implementat peste tot in lume. Nu cred ca se putea intampla altfel.

  1. corect ! putea doar (si inca poate) sa se mai amane, sa mearga mai domol, caci profetiile se „indulcesc” daca oamenii arata pocainta !

 3. Aici trebuie o revoluție în adevăratu sens al cuvântului cu mult sânge si inimi smulse din piept la ce abominatii au prins rădăcini adânci în tara asta. Cu o simpla ieșire în strada nu o sa se rezolve nimic niciodată. Dar din păcate, romanii nu sunt în stare sa facă nici măcar atâta lucru. Legea asta e chiar mama abominatiilor.

  1. Eu gandesc ca ori sange ori multa rugaciune, sa avem grija insa ce ne dorim. La varsare de sange se ajunge adesea din cauza lipsei de rugaciune in perioada anterioara.
   Noi e bine sa ne punem pe rugaciune, ca sange se va varsa oricum, si stie Dumnezeu balansul asta (s-a si varsat si in perioada postbelica, se va mai varsa, dar nu asta trebuie sa ne ingrijeasca).

   Rugaciunea e benefica tuturor, poate s-o faca orisicine si e cel putin la fel de puternica ca martiriul !

 4. Bun ,vorbim toti ,ne spunem parerea ,dar ce-i de facut ?De mii de ani le dam puterea asupra vietii noastre .Ca-i stinga ,ca-i dreapta cu tifla in cap tot poporul primeste . De 2000 de ani n-am avut o clipa de liniste cind sub imperiul Roman ,cind au sosit migratorii ,cind imperiul Austro-Ungar ,cind Imperiul Otoman ,cind URSS si acum sincer nici nu stiu cine-i tartorul SUA sau UE .
  ”Dupa ce va trece pandemia ,”nimic nu va fi la fel . Adica cum ? Va fi mai rau ,o sa ne pierdem libertatea ? Sau va fi mai bine ? Si ma rog pe mine ma intreaba cineva daca sunt de acord ?

  1. Tartorul a fost, este şi va fi acelaşi, indiferent de locul în care îşi mută sălaşul pentru a-şi îndeplini scopol lui, care este distrugerea Creaţiei lui Dumnezeu! Şi nu, nu te va îtreba niciodată dacă eşti deacord cu marşul lui distrugător…

 5. Si ce se poate face? Eu prefer sa fiu impuscata pe loc decat sa fiu internata cu forta dar… cine se uita la ce vreau eu?

 6. Domnule Roxin, vreau să vă mulţumesc pentru efortul neâncetat pe care îl faceţi pentru a ne informa şi a ţine adevărul pe linia de plutire, pentru a nu fi înecat în oceanul de minciună revărsat asupra noastră de către închinătorii la diavoli şi slugile lor. Fiţi şi în continuare farul care aduce corăbiile la liman…

 7. Ar trebui sa fim mandrii ca am devenit prima colonie a OMS?.Unde a disparut nationalismul si dragostea de tara de alta data?.Devotamentul fata de patrie nu mai stie nimeni ce e si cu ce se mananca,am devenit un popor de oameni lasi, rai si prosti care nu vor sa se lase ajutati.Un lucru e sigur ,ca suntem ultima generatie a poporului Roman care am facut parte dintr-o tara libera suverana si independenta,nu putem lasa mostenire copiilor nostrii decat saracie si sclavie, drumul pribegiei asta
  s-a ales dintr-o tara bogata.Am devenit cea mai dezbinata natiune de pe pamant, se alege praful de tot .

 8. În perioada stalinistă mulți români au fost umiliți, torturați,uciși de către alți români, prin pușcăriile patriei.Cei ce au facut-o erau proștii și ticăloșii nației.Acum aproape toată lumea știe să scrie și să citească,deci nu mai poate fi vorba de proști.Nu ne rămâne altceva de făcut, decât să memorăm adresele ticăloșilor.

 9. Strămoșii noștri au mers la război și din doi s-a întors doar unul.Și nu s-au speriat și nu au fost lași și nu s-au văicărit.
  Acum cu toate exagerările despre mortalitatea coronavirusului, din zece mii de oameni moare doar unul.Pericolul este aproape ZERO.
  Și totuși unii oameni sunt lași, se tem exagerat și acceptă îngrădirea libertăților. Nu au nici minte, pentru că nu văd că riscul este aproape inexistent și au și mentalitate de sclavi.
  Mi-e silă de ei și de viața lor mizeră, dusă în frică, pentru puterea ce le-o acordă astfel dictatorului german, psihopatului arafat & co. și pentru viitorul pe care împreună cu aceștia vor să-l fure de la noi și mai ales de la copii noștri.(a este cu intenție).
  NU VOR REUȘI.
  Poporul Român a avut oameni care s-au opus fărădelegilor celor fărădelege, dar apărați de „lege” chiar cu prețul vieții.
  Astfel de oameni există și acum.
  Să nu creadă niște venetici că Poporul Român se va lăsa încălecat până la final de Calu’ German, cozile de topor, trompetele de presă și tăntălăi ce aplaudă frenetic anularea propriilor libertăți.
  Cum au pierit turcii și tătarii de odinioară, cum au pierit blestemații de comuniști, o să piară și ei.
  Dumnezeu nu-i iubește pe trădători și nici pe lași.
  Dumnezeu nu-i iubește pe cei care pentru putere trecătoare, funcții și bani își vând propriul popor și nici pe cei care de frica îngrozitor de lașă de a muri unul din zece mii își vând libertatea proprie și mai rău vând libertatea propriilor copii.
  Dumnezeu i-a iubit pe cei care nu s-au temut ca din doi să rămână în viață doar unul, dar copii și urmașii lor să fie liberi și demni.

 10. Cu strigatul demisia nu se rezolvă nimic!
  Trebuie să mergem peste ei, și săi executăm în piața publică.
  Apoi instaurată în regim de urgență constituția Meritocrată.
  Așa salvăm România.

  1. Romania nu mai poate fi salvata, pentru ca e intrata in malaxorul planului mondial (de mult timp) si nu mai poate iesi (ar fi „sanctionata” prin vreun razboi probabil daca ar incerca).
   Romania are de dus lupta in subteran, in sufletele celor din popor, aici se da, s-a dat si se va mai da inca lupta cea mai decisiva (pentru intreaga lume) si cea mai crunta. Romania insa nu si-a varsat sange suficient (duhovnicesc, rugaciune) si de asta e in malaxorul asta asa cum este, dar odata ce va fi facut asta lucrurile se vor indrepta, si imi pare mie ca va straluci in toata lumea asa cum merita de la inceputul istoriei lui acest popor (pentru cei ce au fost vrednici de nasterea in leaganul sau).

   Lupta asta trebuie sa coboare in subteran (in taina sufletului) si de acolo vom da urmatoarele lupte. Insa rugaciunea poate mult „imblanzi” pe Dumnezeu incat sa mai prelungeasca „agenda” astora ca sa mai avem timp de intarirea „in subteran”.

Sliding Sidebar