Creierul este organul care consumă cea mai mare cantitate de energie și este locul în care au loc procesele gândirii. În același timp, el este centrul de comandă al sistemului nervos, locul în care se interpretează și se dă o reacție la semnalele venite din mediul înconjurător sau din interiorul corpului.
Cu timpul, din cauza vârstei, a stresului și a multor altor factori , creierul își pierde abilitățile, consecința fiind un număr însemnat de boli neurologice.
În contextul luptei pentru prevenirea degenerării creierului sau pentru remedierea problemelor neurologice, uleiul ozonat cu CBD câștigă un loc important între soluțiile terapeutice, la nivel internațional.
Pentru a ne lămuri asupra acestui subiect, vom analiza beneficiile pe care uleiul de cânepă ozonat le aduce în cazul bolilor neurologice, împreună cu domnii Daniel Hanganu manager al clinicilor medicale Science Med și domnul Andrei Apetrei, director de rpoducție al Hempmed Pharma, într-o emisiune foarte interesantă.
Aș mai spune, în această introducere, că produsele pe bază de ulei ozonat de cânepă create în România sunt unice în lume, datorită unei invenții al cărei brevet îl dețin invitații mei și care permite ozonarea uleiului de cannabis sativa, adică de cânepă, lucru care aplifică de multe ori efectele lui benefice.
Vizionare cu folos!
Daniel Roxin
https://www.hempmedpharma.com/
Problema creierului și a sistemului nervos este prea complexă pentru a putea fi abordată aici, pe zece sau douăzeci de rânduri. Că el este organul ce consumă cea mai mare cantitate de energie, că el este locul în care au loc procesele gândirii, astea sunt niște banalități ce nu spun nimic. Gândire are loc în spirit, acesta este esența omului, dar Medicina materialistă oficială a rămas hipnotizată precum spațiul și timpul, înțelese mecanicist, în fața sistemului metric. Precum softurile din computer, diversele facultăți suflet spirit nu au greutate, deci nu pot fi măsurate cu sistemul metric La nașptere, deși sistemul lui nervos complet demielinizat, adică inactiv, pentru a învăța,copilul este perfect adaptabil lumii în care a sosit, iar această adaptare este glandular endocrină, predomninant supra renală pe durata primilorși învață foarte multe lucruri, aparent fără prea mari eforturi de atenție. Primii șapte ani de viață ai copilului sunt dominați (guvernați) pe fond endocrino suprenal, următorii șapte sunt dominați de tiroidă; tot acum ,după primele două pubertăți pe care Medicina nu vrea să le vadă, genitala reproductivă este dublată de genitala interstițială (spirituală), care lipsește aproape total copiilor computerizați prin la circoncision du huitième jour. În această perioadă decisivă pentru întreaga viață ulterioară, a copilului, adolescentului, adultului și viitorului bătrân, ca și în celelalte perioade ale vieții, întreaga activitate nervoasă este condiționată de primatul endocrin, lucru valabil și la mamifere, căci viața a evoluat păstrând ceea ce trebuia păstrat, deși a evouluat altfel decât a crezut Darwin. Medicina oficială (dogmatică) actuală, nu vrea să știe asta, din care cauză a devenit o idolatrie, cu ”protocoale”, precum diversele biserici: catolicii, ortodocșii, celelalte confesiuni creștine , iudaice, musulmane, etc., toate își au regulile sau protocoalele lor. Dacă privim lucrurile cu atenție, OMS-ul și Medicina dogmatică oficială și mondială (în principiu) au lansat mai multe protocoale anti-covid, iar de vreo câteva zile începe să se vorbească de ivermectină, pe care unele popoare au folosit-o tot timpul, cu mult succes, în vreme ce tovarășii politruci-medici, Rafila, Cercel, etc., rămân la protocoalele în care nu cred mai mult decât episcopul homosexual Cornel Bârlădeanu în Isus Cristos.
Am aflat multe lucruri de la Dv (despre Daci, Eminescu și altele). În curând voi avea un material complet pe tema primatului endocrin în raport cu cel nervos. Am și acum, chiar vreo două, dar sunt mai greu accesibile celor lipsiți de o cultură medicală minimă și care nu sunt dispuși să se cunoască pe ei înșiși, așa cum au scris cândva, strămoșii noștri, pe frontispiciul templului din Delphi. N-o să uit, dar dacă mă va lovi amnezia, vă rog să nu vă jenați a-mi aminti promisiunea. În rest, evident, nu contest virtuțile uleiului ozonat cu Canabis sativa, ba chiar mi-aș cheltui ultimii bani, la nevoie, și nu numai, pentru a cunoaște ce este de cunoscut, pe această linie.