Rusia dă ASTĂZI un anunț surpriză: ar fi găsit tratamentul pentru infecţia cu COVID-19

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. OMS-ul decide cine a gasit tratamentul cel bun, el e juriul suprem, ca doar… el e cazut din cer. Maidaneza aia de Rusia – e axioma – n-are cum sa faca ceva bun! A! Daca Melinda@Bill zice ca VA GASI… orice, asta-i altceva!

    Bine, eu nu cred ce spune Rusia nici cand spune adevarul, cum nici ce spune Trump nu mai cred demult, ca sa nu mai spun de merchel/macroo. Dar, asa ca faza.

  2. De fapt, tratamentul conceput de Didier Raoult, seful celui mai mare centru de cercetare al maladiilor infectioase din Franta (institut+clinica aflat in Marseille) consta in chloroquina +azitromocina. Ieri deja raporta efecte spectaculoase, 701 persoane tratate, 700 vindecati si un singur deces. oamenii stau la coada ca sa fie testati si, in cazul confirmarii, sa inceapa tratamentul. Problema e ca e prea ieftin, costa cu totul 12 euro, elita pharma n-are chef de asa ceva, deci tratamentul lui profesorului Raoult nu se aplica la scara nationala, ba mai mult de atat, corifeii medicinei franceze(adica aia aserviti puterii )spun ca e nevoie de mai multe studii, de dublu orb, de vraja marii. Din pacate, tratamentul se foloseste si la noi, dar tare mi-e teama ca nu asa cum e indicatia profesorului, adica de la primele simptome. Sa ne amintim ca nici teste nu prea avem, si pe aia cu febra si cu durere in gat (adica primele simptome !) nu-i baga nimeni in seama, de testare nici nu mai incape discutie. Profesorul a precizat f clar, daca se ajunge la deprimare respiratorie, tratamentul devine inutil. Toate aceste informatii le gasiti in franceza pe youtube. e un adevarat scandal in Franta, intre sustinatorii lui Raoult (adica francezii, oamenii simpli si disperati) si guvernul + presa aservita. Deci OMS face legea, iar Raoult salveaza ce poate la Marseille, nu-l pot interzice pt ca e o somitate de nivel mondial.

Sliding Sidebar