Rusia și Tezaurul Românesc: Nu-l vor înapoia niciodată!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Dintr-o problema de drept si etica internationala chestiunea tezaurului a devenit o penibila problema politica,unde functioneaza principiul „are dreptate cel mai puternic”A ajuns exact ca in bancul :”Ioane da-mi inpoi caciula-Care caciula Vasile ?-Cea pe care am uitat-o la tine ieri-Aha cea neagra.-Exact-Atunci da-mi caciula-Care caciula?

 2. Rușii consideră tezaurul ca pradă de război. Asta este clar. Cum să-l înapoieze? Ce, parcă romanii au înapoiat tezaurul lui Decebal?
  Poate că ar fi fost mai bine dacă tezaurul ar fi fost ascuns în munți, dar mai mult ca sigur s-ar fi găsit un Bicilis care să spună ocupanților sovietici unde este.
  Mai atenți ar trebui să fim la tezaurul care mai există încă pe pământul nostru!! (aviz Roșia Montana ș.a.). Dar cu cine? Cu străinii de neam care conduc?

  1. Care straini care va conduc Daniela?Romania de astazi cat si cea de ieri este furata si jefuita de peste 2000 de ani.Actualii locuitori ai teritoriului Romaniei, cati au mai ramas sant atat de amestecati cu genele daorita hoardelor de orice natie care au navalit si pradat prin Romania secole la rand . Nu au ajuns un Stefan cel Mare , un Mihai Viteazul, un Cuza si atatia altii ca ei sa schimbe definitiv istoria Romaniei.Asteptam cu incredere viitorul….

 3. Oamenii din Caucaz la fel cu cei din stepa – venereaza aurul – este mai mult decat un furt, sau o dezonoare – pentru aur pot face orice. Pentru cei familiari cu The Hobbit – probabil ca autorul caraterului dragonului s-a inspirat uitandu-se la istoria rusilor … In fapt – a fost un act prostesc sa timitem aurul la Moscova …

 4. Istoricul Mircea Dogaru a prezentat in diverse ocazii propria sa teorie vizavi de tezaur.Aceasta pare ușor de verificat.Dacă se confirmă,nu inseamnă că rusul s-a făcut om de treabă,ci dovedește că noi aici acasă avem mari probleme.

 5. La ce politicieni avem la conducerea țări daca am primi tezaurul inapoi in secunda doi il vor vinde sau si mai rau il vor da pe gratis stapânilor lor. Măcar la Ruși este mai in siguranța mai ales ca in tezaur se afla si o parte a istoriei noastre pe care nenorociti care ne conduc ar distrugeo cu siguranță. Când vom descoperi cu adevarat cine suntem si ne vom inoarce la spiritualitatea noastra sraveche atunci vor veni inapoi toate bogatiile care ne-au fost furate de-a lungul timpului.

 6. Cristian c.n. aveti dreptate. La un moment dat aurul nostru va reveni . Datorită unor probleme financiare dar si morale aurul va fi înapoiat.

 7. Sunt doua tezaure furate si nu unul. Al doilea tezaur e tezaurul BNR furat de armata sovietica si trecut la despagubiri de razboi de guvernatorul BNR Mugur Isarescu- sunt peste 200 de tone de aur . Mugur Isarescu a infiintat un muzeu fake news la Tismana ca sa acopere furtul tezaurului cu acte false bancare falsificate de Securitate in anii ’50 .
  In anii 50 intr-o operatiune comuna Securitate -PCR au fost falsificate acte cu scopul de a fi acoperit furtul tezaurului de armata sovietica. Dupa 1989 au fost furate dosarul BNR cu declaratiile angajatilor BNR care au fost de fata la furtul tezaurului in santajuri si in amenintari grele pe tatal meu- atunci am fost atacat si batut cu zeci de pumni in cap pana am vazut puncte negre.
  Dupa proces au venit amenintarile cu moartea si cu internarea ca sa pastrez tacerea si iarasi am fost batut si tavalit pe jos in pumni si in picioare la un pas de moarte si asa ceva dupa demisii in care in firmele de milionari locali am avut batausi MMA si la un pas de linsaj cu o echipa de muncitori pregatita iin scenarii psihologice- am experienta in astfel de linsajuri…
  Au fost amenintari cu moartea si amenintari cu internarea si sunt in presiuni.

Sliding Sidebar