Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Iresponsabilii criminali se reproduc indiferent de situatie, mai rau decit animalele, nimic nou. A, da, sigur, si pe asta o numim tot „normalitate” sau „traditie”.

   1. Apăi no măi xyz
    Hai putea să detaliești!?
    La cât ești de general/ă se pare că te referi la …toată lumea, inclusiv tu!
    După nick parca-i hi, băiet, dar după unele comentarii, parca-i hi…fomeiem ori ești .. de .hamândouă, lămureste-ne!! Să nu murhim, necosolhați.

    1. 1. Invata sa scrii si sa te exprimi corect romaneste.
     2. Detaliile mele personale nu te privesc.
     3. Daca neuronul nu te ajuta sa faci niste conexiuni logice, realiste, indiferent ca e vorba de postarea mea sau nu, atunci problema ta. MAREA TA PROBLEMA!
     4. Nu te obosi sa-mi raspunzi, nu are chiar nici un sens.

 1. Stimabile XYZ, limba română se scrie corect cu diacritice. Înțeleg că ești et draconi qui religioni, adică un monstru fanatic asexuat, dar sexul nu a putut fi oprit nici de iudeo-creștinism, cu toată propaganda anti-sex a clerului mai cu seamă a clerului catolic, nici de inchiziție, nici de iudeo-bolșevism – comunism cu toate măsurile securistice inchizitoriale luate de partidul-stat de a stopa „animalitatea” și a crea omul nou – tipul asexuat – robotul „eticii și echității socialiste” în care tu te încadrezi perfect. Spre deosebire de animale și păsări cărora vorba lui Eminescu „le vine de vreo două ori pe an”, omul poate face sex toată viața. Dacă Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea lui și ne-a dat astfel posibilitatea să facem sex toată viața atunci de ce ar fi cei care se reproduc mai rău ca animalele? Nu e oare de preferat „să fii mai rău decât animalele” decât să asexuat ca tine? Cei care mai sunt sănătoși – sexul e pentru omul sănătos – cea mai eficientă terapie pentru minte, psihic, inimă și trup.. Dar dacă tu ești un „înger fără sex”, cum spune Isus, despre îngeri, crezi că toți trebuie să fie după chipul și asemănarea ta? Poate pe plângăcios, neuronul nu-l ajută să facă asemenea conexiuni, dar unui fanatic ca tine cu certitudine îi este atrofiată hipofiza. Fanaticii ideologiilor ca tine nu pot nici măcar să aibă simțul umorului, cum nu au avut nici fasciștii , nici comuniști , nici în zilele noastre progresiștii neomarxiști dar mite să mai aibă și nevoie de sex.

Sliding Sidebar