Sarmizegetusa Regia se restaurează. Se alocă primele 3 milioane de euro…

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Mulțumim tuturor celor care v-ati implicat in protejarea si apararea Patrimoniului Istoric Romanesc.
    Ma bucur ca lucrurile incep usor sa se „miste”; incepand de acum,speram ca restaurarea sa fie facuta de Oameni cu simtul datoriei,de adevarati meseriasi care stiu ce fac si pun suflet in tot ce fac. Spun asta,pentru ca ne-am saturat de carpaci,de” bricoleurs du dimanche”,de oportunisti,de…las’ ca merge si asa,etc .Va multumim si DumneZeu sa binecuvinteze Romania/Dacia,iar noua sa ne lumineze mintile.

  2. Avem experti in restaurare ? Ei vor lucra ? S-au se face ca la toate proiectele Romaniei castiga x si subcontracteaza la a,b,c ,d etc care nu au nici in clin nici in maneca cu restaurarea ? Si cat costa proiectul ? Cat ramane pt cei care chiar vor face munca ?: Intreb si eu Stan Patitul ,ca doar locuiesc in tara tuturor posibilitatilor .

  3. Foarte bine, dar daca se vrea cu adevarat restaurarea vechii Sarmizegetuse, cea geto-dacica, atunci sa se inceapa decopertarea dealului in forma de triunghi de la Subcetate, cu Sargetia in fata (Streiul), in apropierea Hategului, acolo aflandu-se adevarata capitala dacica. In Muntii Sureanu (Orastiei) se afla, de fapt, centrul religios-Kogaionon, cu sanctuarele, cu zonele de refugiu si un mare oras subteran, construit, poate, inainte de potopul lui Noe, inconjurat de o salba de fortificatii-cetati…

Sliding Sidebar