Savanții Nebuni care au pus stăpânire pe Terra în Epoca Cko(v)id…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Sunt medic (e drept, nu epidemiologist) si ”pandemia asta a afectat planeta intr-un mod care nu se suprapune in nici un fel peste medicina pe care o stiu eu. Si STIU medicina, am terminat facultatea in anii ’80, cand se invata serios. Am publicat in viata mea si stiu care sunt exigentele. Si ceea ce am aflat in anul asta si jumatate tine mai mult de superstitie natanga ”daca iti taie pisica drumul, te intorci din drum, ca-ti merge rau”. De ca si cum toata medicina ar fi fost data la …resetat. Nimeni nu mai accepta discutia in contradictoriu, argumentul stiintific, totul e cine are gura mai mare.
  Ce ar trebui facut cu creaturile care conduc societatea umana spre dezastru? Ce faceam pe vremuri cu aia de se credeau Napoleon: vacanta perpetua in camere dragalase cu peretii moi si gratii la geamuri.

 2. Tot acest ‘weird’ si penibil „dans” se intampla pentru ca acesti ‘pinguini’ se agata cu disperare de ATENTIA noastra, pe la tv, ziare, radio etc. E un joc subtil pentru ca prin toate mijloacele te-au facut sa crezi ca depinzi de… ‘Ei’ – si tot prin acelasi joc s-au si cocoțat acolo unde sunt. In realitate acesti ‘pinguini’ au nevoie disperata de ATENTIA altora, ca de AER. Daca tot suntem atat de importanti pentru ei, ce ar fi sa le luam AERUL?!

  Cele trei invataturi de baza in vremea apocalipsei, sunt:

  Iubeste-te pe tine insuti ca pe aproapele tau.

  Lasa-i pe altii sa fie asa cum vrei tu.

  Munca multa, saracia omului.

  Iar corolarul tuturor acestor invataturi este:

  Cea mai mare frustrare a idiotului este sa vada ca viata ta are sens si fara el

Sliding Sidebar