Scandalos: Restaurantele din Parlament sunt DESCHISE, deși Guvernul a ÎNCHIS toate restaurantele din țară. Ce spuneți de asta?

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Parlamentarii nu se pot gandi decat cu matul plin (in special colonul) la binele natiunii. Presa ? Adica aparatul de propaganda care repeta non-stop covid-covid-covid, masca-masca-masca, vaccin-vaccin-vaccin, pana la saturatie, blocand gandirea analitica, critica a oricui face greseala sa urmareasca asa-zisele stiri.

  2. Un articol minunat, care descrie starea actuală a acestor timpuri nenorocite pe care le trăim. Dar puţini românaşi înţeleg situaţia dramatică în care s-a ajuns, căci majoritatea, adică 65%, stau la gratare şi la berică, de aia trăim într-un haos total. Suntem cel mai bolnav popor de la periferia Europei doar din motive precum cearta cu săpunul, poluarea, sedentarismul, vizitele rare la doctori nepregătiţi, care lucrează în condiţii mizere. Molima naţională este lenea, hoţia, minciuna, trădarea şi deja m-am plictisit să le e-număr..! Nu ne asumăm maladiile pe care le avem. Nu ne pasă că am putea contamina vecinii, colegii de serviciu şi, după cum se va vedea mai jos, întreaga lume. Chiar şi cei mai oneşti dintre noi sunt proiecţii ale meşterului Manole. Îi sacrifică pe alţii pentru a-şi atinge scopurile. Au ajuns viciaţii la putere: hoţi, puşcăriaşi, alcolişti, homosexuali şi lesbiene, toate ciurucurile, să facă regula jocului, ocupând şi tâlhărind această colonie, că ţară nu mai e demult, iar clăcaşii stau în patru labe şi o primesc la „faţadă” (gingie sună urât) sau la posterior, fără să crâcnească. În schimb merg de umplu sutanele popilor cu bani, ling cruci, icoane, oase de morţi, moaşte şi aşteaptă minuni cereşti, care nu vor veni niciodată. Lipsa de educaţie şi cultură îşi spune cuvântul, ne întoarcem cu paşi vioi spre Evul Mediu. Mi-e greaţă când văd atâta laşitate!

  3. Vi se pare cumva că ne bagă cineva în seamă?
    Știți cum e – câinii latră, ursul trece.
    AUR ar trebui să facă mai mult nu doar să vorbească.

Sliding Sidebar