Se instalează Dictatura Medicală în Europa? În Slovacia, de luni, se vor amenda oamenii găsiți pe stradă fără Test Covid Negativ

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. „Un pas mic, mai ales dacă președinția SUA va fi câștigată de neomarxistul Joe Biden, un mare susținător al reducerii libertăților cetățenești, pentru binele nostru!!!”
  Partial adevarat daca stai sa te gandesti ca e un adept al egalitatii LGBT, adica a liberartii acestei comunitati de a infia copii, de a fi casatoriti de preoti si acestia sa nu poata sa se opuna.

  Nu contest ca nu exista un virus, am chiar cunostinte apropiate care au murit din cauza lui si nu aveau alte probleme dar intrebarea e daca intradevar pandemia asta e atat de ampla pe cat se spune. Mie nu imi vine sa cred ca, chinezii sunt atat de civilizati (din punct de vedere sanitar, al purtarii mastii, al relatiilor sociale) incat au reusit sa scape de o pandemie „atat de neagra” in 3 luni iar restul lumii se invarte in cerc cu restrictii si relaxari de 8 luni (si mai poate continua inca 3-4 ani in acest ritm), ca intr-un final sa isi faca aparitia un vaccin cu termen de imunizare de 2 luni pe care ne vor pune sa il repetam trimestrial.
  Bine ca screening pentru cancer sau pentru boli de inima nu ne obliga nimeni sa facem nici macar anual pe considerentul ca nu se ia…il faci de buna voie dar adunate infarctul si cancerul au procent de deces de 80% nu 4-5% cat are covid-ul.

  1. … si ziceti ca aveti multi morti in familie fara alte afectiuni… inseammna ca dv sunteti extrem de expus plus ghinionist… totusi… i-au pus pe toti in pielea goala in formol si in pungi negre de gunoi… just curious. nu trebuie sa raspundeti… sa nu afle kokoviru ca ati fi neascultator ca va va astepta musta la clinica lui cu lumanari si tort… ref la informatiile despre convid1984 bravo

 2. Daca ai tuberculoza e OK ? Ca si asta se transmite pe cale aeriana. Sau nu mai exista altceva decat covid ?
  Slovacia – aprox. 5,5 millioane de locuitori, a mai experimentat regimuri dictatoriale – comunism si inainte fascism (Tiso, sub controlul Germanie naziste).
  „daca esti prins pe strada” – prinderea presupune initial o actiune de urmarire, de haituire; nu asta am avut si noi in starea de urgenta, cand erau terorizati varstnicii care indrazneau sa dea semne de viata in afara orelor stabilite ?

 3. Sper ca majoritatea v-ați prins deja ca pentru marele plan și marii plănuitori asta nu are nimic de a face cu banii…
  Bine, sunt și bani mulți aruncați în joc, atât pentru proști sau săraci sa ‘pună botul’ (au avut ‘ei’ grija sa fie mulți din ambele categorii), dar cât și pentru a devia atenția celor care încearcă să deschidă ochii gândirii și a vedea ce se întâmplă cu adevărat… Și asta e, cum a mai fost și e descris în Biblie (fără a ne fi interpretata și explicata de nici o ‘minte înțeleaptă și fără a pune zei, dumnezei, preoți sau fanatici religioși la mijloc, ci așa cum scrie și o citim simplu) și anume, schimbări radicale în planul în care trăim – cataclisme, cutremure, alunecări de teren, grindina, vijelii, tornade, inundații, țunami, fulgere majore, lipsa de curent și alimente ca urmare a acestor fenomene…
  Bine, acuma nu mai vorbește nimeni de astea ci numai covid – acoperirea perfectă!
  Apropo de Biblie, am o întrebare la care o sa va răspundeți singuri…
  La ce va gândiți când auziți cuvântul APOCALIPSĂ?
  Ca și mine cred, ceva urât… Ca în filmele care ni le tot arata în ultimii ani nu?!?

  Cuvântul „apocalipsa” vine din cuvântul grecesc apocalupsis care înseamnă „descoperire, revelație, înlăturarea acoperământului”.

  Și asta e, ceia ce se poate descoperii la o data care o știu sau o pot preconiza doar unii, adevărul absolut despre lumea fizica în care trăim și ce e ‘dincolo de ce ochiu poate vedea deocamdată…

 4. Bine ne fac, sa ne împlânte și un par în cur, o să-l purtam cu demnitate. Nimen nu iese în strada, nu ia atitudine. În Germania, politia bătea rotestatari. În lc sa se sara la greu pe polițiști…. se filma cu telefoane. Și? Un mare k…. Cum dracu a scăpat China asa de repede de virus? Mănâncă toate lighioanele pământului dar sunt civilizați. Nu zău!

 5. NU e vorba de diKtatură medicală, ci de instaurarea marxismului diktatorial la nivel global. Ce se întâmplă acum e doar un banal preludiu-test pentru deliciile ce vor urma… e doar un prim pas cu rol de pretext …Peste doar două luni va începe ceva similar tot cu o justificare medicală la fel de cinică şi penibilă ca şi cea de azi, prin care nu vom mai fi lăsaţi să ieşim din case fără a face dovada vaccinării. !

Sliding Sidebar