Se întâmplă în România: Copii prinși de sfoară și cu măști pe față, plimbați de dascăl prin curtea școlii (VIDEO)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Ce numim astăzi „educație” este de fapt spălare la creier și îndoctrinare marxistă.
  Adevărata educație se face la școala vieții, de unde nu primim diplome.
  Diplomele de la școală valorează cât hârtia igienică.
  Poate că a sosit momentul să avem o dezbatere publică asupra „educației”.

 2. Dotmiti, parinti, dormiti…Prostia si nepasarea nu dor….Somnul natiunii , naste monstrii…Dormiti…Poporul acesta are creierul spalat de instrumentele lui Bill Gates, are vointa controlata? 5 G isi face meseria? Are efect deja?

 3. Am vazut utilizata aceasta metoda inca din1985 in Praga, in perioada unui mare festival cultural, in care elevii si studentii aveau gratuitati la participarea deferitelor evenimente. Impresionant era numarul mare de copii de varsta mica, ce purtau , pe grupuri, palarii sau sepci personalizate, pentru identificare rapida. Majoritatea grupurilor de copii prescolari erau inconjurati cu un astfel de cerc din sfoara, pentru a impiedica risipirea copiilor in aglomeratie. Nimeni nu era socat, scandalizat, isterizat. Este o masura de protectie, nu o umilire, o maltratare. Copii sunt imprevizibili si dispusi la actiuni „pe cont propriu” si cred ca multi parinti au fost disperati cand copilul le-a disparut de sub ochi, in parc, in magazin, in aeroport. Se aud la statii destul de des astfel de apeluri. Cred ca daca si dumneavoastra ati avea un numar mai mare de copii in grija, v-ati preocupa de siguranta lor si ati lua masuri de protectie a acestora. Ca parinte, eu m-as simri in siguranta. Inainte de a reactiona violent la cele scrise de mine, va rog acordati-va un moment de refexie.si ganditi-va ca presa ambaleaza, de multe ori o stire intr-un mod discutabil. Multumesc.

 4. Daniel, faci o gramada de lucruri bune, insa, uneori o dai in bara ca un copil de granidinta.Mai era un pic si declarai oficial ca apocalipsa s-a declansat in Romania. Masura asta de care ai scris, a fost aplicata pt ca invatatoare vroia sa se asigure ca nu-i pierde prin multime. Astfel de metode se aplica si tarile vestice, atunci cand situatia de siguranta a copiilor o impune.. Mai multa atentie si chibzuinta pe viitor, Daniel.

  1. Serios vorbesti? I-ar putea pierde in curtea scolii sau in fata scolii unde ii asteptau parintii? Ca nu erau pe strada, prin oras, la plimbare…

Sliding Sidebar