Se pregătește debarcarea lui Joe Biden, bătrânul senil care conduce SUA?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Da, se pregateste debarcarea lui Biden. Fara discutie, propriul sau staf il contrazice, e pus in situatii din ce in ce mai jenante, mai ridicole.
    Nu ca Biden ar avea nevoie de ”ajutor” in a se face de panarama. Modul in care a gestional retragerea din Afghanistan a put USA in mijlocul hohotelor de ras ale planetei, care izbucnesc atunci cant urletele de revolta se vor opri. Biden si-a tras soldatii lasand pe loc toate ”jucariile”, toti civilii, toti colaboratorii, afghani si non. Si dupa ce si-a retras militarii, toate culoarele de retragere a civililor au fost neelegant inchise de talibanii care au pus mana pe putere in ore. Condusi de un fost ”pensionar” in Gitmo, eliberat de Obama in ciuda protestelor din intreaga lume si din USA, in ciuda opozitiei a insasi Pentagonului. ”cei cinci” teroristi eliberati in 2014. Trump a blocat eliberarea teroristilor din Gitmo, dar Joe deja a eliberat unul – Nasser.
    Oricum, lui Biden, cel mai ilegitim presedinte al Americii, i se apropie plecarea de la Casa Alba.
    Cea mai mare problema insa ramane … devine Kamala Harris prima presedinta a USA? Cred ca situatia nu ar fi catusi de putin mai buna.

  2. Biden a fost instaurat de socialiștii nebuni și va fi debarcat de aceștia…pentru mai multă nebunie(!). Poporul american trebuie să le facă vânt acestora din viața politică!!!!

Sliding Sidebar