Se pregătește din nou închiderea României? Numărul de testări a crescut vertiginos…

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. NU VA MAI LASATI A FI PROSTITI SAU INSELATI DE TOT FELUL DE HAZNALISTI … ! MODELUL LOR A FOST PRETINSA REVOLUTIE DIN ’89 … UNDE „CU TEVELIZORU’ AU MINTIT BOBORU’… DE DATA ACESTA … MINT SI INSEALA TOATA ROMANIA CU …PRESA DE HAZNA…! IN LOC SA IGNORE TOTAL INTREAGA MALVERSATIUNE SI SA-I TRIMITA LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI PE CEI CARE FAC JOCUL DICTATURII SI AL OPRESORILOR CARE INCEARCA SA TRANSFORME INTREAGA PLANETA DUPA INCHIPUIRILE LOR INTUNECATE ! CITITI SI APROFUNDATI ULTIMA CARTE DIN BIBLIE cap.13 paragraful 16 ! De acolo e necesar a realiza explicatii riguroase cu ceea ce se intampla in prezent … Cine are o asa mare putere spre a ii obliga si pe cei mari si pe cei mici si pe cei bogati si pe cei saraci si pe cei liberi si pe cei robi ??? … E singura modalitate spre a intelege vremurile pe care le-au creat si spre a intelege ce zace in mintile bolnave ale manipulatorilor ! INCHIDEREA UNEI TARI DETERMINA … APARITIA IN MOD FORTAT SI ARTIFICIAL A UNEI CRIZE LA INCEPUT INCHIPUITE SI APOI PUSA IN SCENA ! VA DATI SEAMA CE FORTA FINANCIOARA AU , ??? INCAT SA DETERMINE EVENIMENTE ???

 2. RĂSPUNSUL CĂUTAT STĂ ÎNTOTDEAUNA ÎN ÎNTREBAREA CORECTĂ

  NICI MĂCAR NU TREBUIE SĂ FII UN CADRU MEDICAL…, JOCUL CIFRELOR SUNT DOAR STRATEGII DE PERSUASIUNE.

  IPOTETIC , RAȚIONA ŞI LOGIC:
  DACĂ DIN TOȚI CEI CARE ŞTIU SĂ FOLOSEASCĂ UN MOTOR DE CĂUTARE PRECUM GOOGLE SEARCH, POATE UŞOR CONSTATA RATA DE INFECTARE PE FIECARE ȚARĂ LA ZI DIRECT DIN SURSELE OFICIALE. DEASEMENEA, TOT PE FIECARE ȚARĂ SUNT LISTATE PROCENTUL VACCINĂRII PERMANENT ACTUALIZAT.
  AVÂND ACESTE DATE PUTEȚI FACE O COMPARAȚIE ÎNTRE ACESTE DOUĂ GRAFICE ŞI NU MARE SĂ VĂ FIE UIMIREA CÂND LA O ANALIZĂ LOGICĂ ACESTE DATE CONTRAZIC TOATĂ PROPAGANDA DICTATURII MEDIA-MEDICALE.
  ASTFEL ÎN ȚĂRI CU UN PROCENT MARE DE PESTE 70% AL POPULAȚIEI ESTE VACCINAT, DAR ÎN ACELAȘI TIMP RATA INFECTĂRII ESTE ÎNALTĂ DE LA 0,5% LA 0,6%.
  PE CÂND ÎN ȚĂRI UNDE VACCINAREA ESTE APROAPE INEXISTENTĂ, SAU CU PROCENT SCĂZUT(ROMÂNIA 36%), RATA DE INFECTARE ESTE DEASEMENEA DE LA APROAPE INEXISTENTĂ LA SUB 0,2%.

  TOTUL REZULTĂ CIUDAT, ORI VACCINAREA NU DUCE LA IMUNIZARE IAR CAZURILE DE INFECTARE SUNT RIDICATE, ORI RAPORTAREA CAZURILOR DE INFECTARE ESTE FĂCUTĂ DIN PIX, LA COMANDĂ. CEEA CE NU EXCLUDE DAR ARGUMENTEAZĂ PLANDEMIA CA MIJLOC DE MANIPULARE PENTRU INSTAURAREA UNEI NOI ORDINI GLOBALISTE ! ! !

Sliding Sidebar