Se pregătește un proces PENAL Nürnberg II împotriva profitorilor Pandemiei? Av. Ghe. Piperea: „Un colectiv internațional de avocați pune în discuție adevărul, legitimitatea și legalitatea Pandemiei?

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Ce „grup” si unde il gasesc? Cine sunt avocatii si unde ii contactam. Detalii va rog. Multumesc.

  2. Sau trezit cumva din somnul morții legiuitorii lumi pentru a vedea sau a găsi, deși știau vinovații pandemiei? Cum este posibil ca omenirea să se lase măcelărită de o grupare de 1% penali ce nu respectă viața umană pe pămant și vor să sărăcească întreaga umanitate din ce mai rămane pentru a o subjuga!

    1. Sint de acord cu toate acestea ce se întâmplă în jurul nostru Sint provocate de o mînă criminala ce trebuie sa de-a socoteala cit mai repede.E un măcel international.De ce????? Cine are de câștigat????

  3. Rabdare! … C0v1d3l v1.9 este doar etapa in care maimutele invata sa se spele pe maini si sa isi fixeze mascuta pe botic 🙂

  4. Cu tot respectul domnule Roxin.Eu personal cred ca aceasta stire este un fake news si un soi de manipulare , desi mi-as dori sa fie adevărat , cred ca implicatiile si interesele sant prea mari pentru un proces de genul asta.

Sliding Sidebar