Secretele maeștrilor chinezi

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Eu o sa fiu mai dur.
    Doi chinezi ajung la fluviul galben si vor sa-l treaca.Unu se apuca sa mediteze ca sa poata merge pe apa. Celallat iso face o pluta de bambus si trece apa.Dupa zece ani se intalnesc din nou. Cel care medita nu a trecut niciodata fluviul.

  2. Controlul total al partidului comunisc chinez, in toate domeniile de activitate, reprezinta „secretul chinez”. Drepturile omului sunt doar o poveste in China.Politica agresiva de investitii in straianate. Imprumuta cu bani alte tari, iar cand statele respective nu pot sa-si mai plateasca datoriile fata de China, aceasta ia in proprietate diferite obiective economice, teritorii cu resurse naturale, porturi, infrastructura, tot ceea ce tine de active de valoare din tarile respective. O buna parte din Africa apartine Chinei, obtinuta prin metoda idatorarii tarilor africane. China, practica si in Europa, America de Nord (in Austraia sunt tinuti decamdata la distanta) o concurenta neloiala. Companii de stat chineze inghit (cumpara) prin falimentare, intreprinderile mici si medii private din occident. Companiile private din occident nu beneficiaza de ajutor statal in tarile lor. Ca atare nu pot concura cu companiile statului mamut chinez. E o lupta intre David si Goliat. Aceste lucruri sunt cunoscute oficial, la cel mai inalt nivel in Uniunea Europeana. Liderii UE incearca sa faca primii pasi in a contracara acesta concurenta neloiala. Statul chinez face, in strainate, si investitii in constructii de locuinte, obiective economice, infrastructura, autostrazi, poduri, etc. Se ofera sa reconstruiasca zone intregi (orase, infrastructura) distruse de diferite calamitati naturale. Totul insa cu o conditei. Sa construiasca totul cu forta de munca adusa tot din China. Cei napastuiti de soarta din tarile respective, nu pot sa castige nici macar un salariu din banii pe care tarile lor ii platesca, ca si datorie Chinei pt in investiile facute. Metoda lacustelor. Iau totul. Asa ca inainte de a face atatea matanii si plocoane in fata Chinei, ar fi bine sa studiati problema mai in profunzime.

  3. China, care se crede a fi o mare putere economica, are un salariu mediu de aproximativ echivalentul a 400 de € in bani chinezesti daca nu ma insel. In Estul Asiei, Japonia e cea mai buna tara. Punct. China nu e nicaieri pe langa Japonia.

Sliding Sidebar