Semnal de alarmă: În umbra Pandemiei, SISTEMUL se pregătește să scoată Istoria și Geografia din programa școlară românească. Află mai multe!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Se vor studia sparanghelul, transarea carnii, utilizarea ferastraului mecanic (inca mai stau cateva palcuri de copaci in picioare) si video-chat-ul („scoala on-line”).

  2. Trebuie să retragem Statului, bun sau rău, dreptul de a se ocupa de sănătatea noastră corporal-organică, dar și de sănătatea noastră spirituală, de cunoaștere. Acest lucru se impune mai ales astăzi, când în ”pielea” Statului au intrat tot felul de creaturi și arătări fără ”piele” și suflet propriu, de rea credință, incompetenți, bandiți de-a dreptul, canalii lipsite de orice structură mintală normală. O bună parte dintre ”politicienii” din ultimii 30 de ani suferă de înapoiere mintală, de un fel de demență, de frenezie sexuală permanentă, asemănătoare rutului animal, care este trecător
    Trebuie să punem această problemă la ordinea zilei. Orice face sau nu face un guvern actual, în țara noastră, este pentru a fura mai bine. Că se fură în interes personal, de grup sau de ideologie este pe cât de evident, pe atât de secundar.
    D. V. Ghe

  3. Aveți drptate deja în Italia au fost scoase de mult,astăzi s-au trezit că elevii sunt inculți și nu cunosc nimic din istorie și mai ales geografia ,nu știu nici hotarele cu cine sunt vecini,acest lucru e de neertat,căci omul nou nu poate fi fără identitate,fără tradiție etc.Deci trebuie să ne luptăm,mai ales că vecini noștri Ungaria au luat toate documentele la Budapesta cele mai importante referitor la istoria noastră,să o modifice la placul cuiva.Apoi când ne gândim la tezaurul nostru, la recsursele minerale ,toate bogoțoole țării suntîin mâini străine,ce va fi de poporul nostru? trebuie să ne rebelem sistemului nou care ne face fără identitate-demnitate de a fi români.

  4. „… oi obediente, fără nici o direcție, care au nevoie de un cioban ca să le spună ce să facă și unde să meargă, un cioban, dacă se poate, minoritar etnic, mult mai dispus să urmeze ordinele” acestuia, decât pe cele ale Domnului!

Sliding Sidebar