„Și eu mă vaccinez”, o lamentabilă campanie de presă destinată unui popor considerat o adunătură de proști

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Și totuși eu mă întreb: Oare ce interese obscure se ascund în spatele acestei campanii deșănțate ??… Începe să mi se facă frică de cei care vor să-mi „facă bine” cu forța !…

    1. Castigul financiar in primul rand in urma vanzarii vaccinurilor este urias, asa cum este si la masti . Ia socotiti numai in Europa cati bani s-au platit in fiecare tara din banii populatiilor. Zic ei ca „vaccinul e gratuit” ? Aiurea , e platit din bugetele publice. Alt aspect este ca prea suntem multi, incapatanati si prosti, dupa mintea unora mai trebuie sa fim rarit. Ah, n-ati stiut ce planuri au ? Pana acum n-ati aflat ? Inchideti tv-ul sau mai bine aruncati-l pe geam sa scapati de minciunile mediei. Apoi informati-va ! Pfizer a trimis la medici si a publicat prospectul vaccinului , firma insasi recunoaste ca acel ser produce putin si decesul printre alte nenorociri . Aveti de ce sa va fie frica !!!

  2. Sunt cheltuiti tot banii muritorilor de rand pe aceste campanii, inclusiv pe asa zisul vaccin care n are nici o legatura cu denumirea de vaccin sau cu procesul de fabricatie al unui vaccin cunoscut din vremuri….Si cum naiba tocmai cei care doresc reducerea drastica a populatiei globului s au transformat in „salvatorii” ei?

  3. Iata un material pe care l-am realizat aseara cu privire la ‘vaccinul anticovid’. Datele sunt oficiale si se gasesc pe saitul CDC american (pentru cine nu stie, CDC este centrul de control si prevenire al bolilor din SUA). Materialul contine 339 de pagini si cuprinde 317 cazuri de decese si amenintare grava la adresa vietii in urma vaccinarii anticovid19, cu descrierea amanuntita la fiecare in parte, inclusiv varsta si compania producatoare a vaccinului. Trebuie tinut cont ca acestea sunt doar datele oficiale dar probabil ca sunt multe alte cazuri neraportate.

    CDC Reports Of Post Vaccine Deaths and Life Threatening:

    https://www.scribd.com/document/492366184/The-Vaccine-Adverse-Event-Reporting-System-VAERS-Results-Form-pdf

Sliding Sidebar