Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Vă mulțumesc domnul Roxin pentru tot! Extraordinar de interesant, dar nu sunteți prea optimist? Cine renunță la os??? Cu bine, o zi fru

  2. Este un punct de vedere corect, dar sa nu uitam distrugerea noastra a inceput cu acordul nostru, al tuturor romanilor. Ieri dupa amiaza au sosit cateva tir-uri cu echimpamente militare la sediul Crucii Rosii din Averescu. Dupa ce au trecut tir-urile, ‘oamenii super profesionisti ” din aceasta institutie au iesit cu ferestraul electric si au taiat coronamente de copaci sub pretext ca …se zgarie masinile sau Dumnezeu stie ce. Deci, vorbim de profesionalism, care din pacate lipseste in toate domeniile.Vorbim despre poluare, mizerie, si boli, dar continuam sa facem rau. NU, in Romania niciodata nu va fi altfel. Criza ecomonica este cea care sta in spatele infectarii cu Coronavirus – ceea ce va urma este mult mai tragic. Medicii profesionisti ne lipsesc, cei care au ramas isi dau demisia …ieratati, pentru ce?
    Nu cred in minuni, viata noastra este compromisa.

  3. Nu prea vad clasa politica renuntand la privilegii. Au facut tot posibilul si „au pierut” pe drum rezultatul referendumului din 2009 privind trecerea la un Parlament unicameral cu 300 de membri. Greu de crezut ca ar accepta un sistem fara partide, vesnic abonate la banul public.

  4. Bine spus dar nu vor renunța de bunăvoie. Pe de altă parte bugetarii sunt de partea lor iar cei de la sate se lasă manipulați în masă de primării. La un loc aceste categorii însumează cam mult.

  5. Cu nadejde si credinta putem obtine armonia pe care natural ne-o dorim cu totii. Unele razboaie trebuiesc purtate iar acesta are nevoie de unitatea noastra, a celor care traim in Romania. Poate ca prima lupta pe care trebuie sa o castigam este declararea constitutionala sau neconstitutionala a rezultatelor la alegeri..poate. Cred ca meritocratia este singura noastra sansa de a scapa de sub acest parazit ( sa-i zicem la modul general „globalizare”) si, totodata o oportunitate uriasa. Avem sansa sa ne demonstram noua si lumii intregi ca nu ii intamplator ca pe meleagurile astea se pastreaza traditii vechi de 7000 de ani in ciuda a tot ce a trecut sau a stat pe aici. Sa nu ne pierdem niciodata gramul de speranta pentru ca nu avem cum sa fim singuri, deorece noi suntem poporul. Sa nu ne fie frica sa indraznim deorece de atatea ori am fost „busola”.

  6. Bravo Daniel, despre MERITOCRATIE trebuie sā scri mai mult si sã faci câteva emisiuni TV la Radu Moraru dacā se poate frate Daniel. Dacã se va instaura MERITOCRATIA în România mã voi întoarce în tarã acasã .. Te felicit Daniel !

  7. CU PLECACIUNE PENTRU ACEST POPOR , AN VREMURI DE RASTRISTE. AVEM UN SINGUR TEL , ADEVARUL ADEVARAT. FRAT ROMANI MERITROCRATIA ESTE DRUMUL DE URMAT !

Sliding Sidebar