Strategia Guvernului – Ca să poată justifica închiderea țării de Paști, va crește numărul testelor pentru a obține mai mulți infectați

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Viitorul pare destul de sumbru, înceţoşat pe zi ce trece, dar turma nu înţelege pentru că stau la gratare şi beau agheasmă stropită cu şoricioaică, de asta au creierele râncede. Pe la mine prin cartier, urlă ţaţele care ocolesc apa şi săpunul, ba chiar şi vedetele care au mărşăluit toată vara pe centura capitalei, că va veni Isus până de paşti şi o să facă ordine..! Oare chiar aşa să fie..?!

    1. NU NUMAI NUMARUL TESTELOR DUCE LA CRESTEREA NUMARULUI CELOR INFECTATI , CIT MAI ALES NUMARUL CICLURILOR DE AMPLIFICARE A MATERIALULUI GENETIC RECOLTAT PRIN TESTE ! SPECIALISTI DIN MULTE TARI SPUN CA O DEPASIRE A 30, MAX 40 CICLURI DE AMPLIFICARE A MATERIALULUI GENETIC RECOLTAT PRIN TEST, II VA SCOATE, PE MAI TOTI TESTATII, CA FIIND PURTATORI DE ORICE VIRUS ,PT CA APAR ACOLO URME ALE INTREGII ISTORII DE IMBOLNAVIRI ALE CELUI TESTAT,CHIAR DACA EL NU ARE SIMTOME TIPICE , PT CA RAMIN URME DE VIRUSI MORTI , DE ANTICORPI ETC. AR FI EXTREM DE IMPORTANT SA SE STIE CARE ESTE NUMARUL DE CICLURI DE AMPLIFICARE A MATERIALULUI GENETIC PRELEVAT , MAI ALES CIND SE INREGISTREAZA CRESTEREA IMBOLNAVIRILOR .

  2. Am auzit de anul trecut despre obligativitatea de a sta noaptea in case. Pentru ca exista un plan prin care vor sa transmita energii care ne afecteaza sanatatea prin aparate cu vibratii scazute care actioneaza pe verticala si de aceea , cei mai afectati sutn cei care stau in blocuri !

    1. Da. Așa este. Marți noapte, începând încă de după-amiaza zilei, și până Miercuri pe la orele 5 AM, cred că au făcut un nou test mai puternic de 5G pentru că am simțit din nou starea de ”creier în pâslă”, palpitații și lipsa somnului. Aceste stări le cunosc pentru că, prin natura meseriei, am stat mulți ani în câmpuri electromagnetice. Aceeași stare a fost și în prima jumătate a lunii Septembrie 2020, cu intermitență și, apoi, prin Decembrie. Nu sunt simptome legate de vreo boală de care să sufăr.

  3. Da. Planul este să nu ajungem la Biserică .Nici in Post, nici de Paşte, nici de Craciun.Am mai scris că nelegiuiții ăştia ştiu ca Tatăl ceresc există.Joacă țonțoroiul, râd cu gura până la urechi, i-au demonstrat Tatălui ce slabi suntem…Da, aveți dreptate, suntem intr-o supă „em”…nemaipomenită, stau la butoane împielitații şi bagă programe…mai ales noaptea.Nu-i de glumit…..Nici nu mai stiu, dacă să ne obosească, îmbolnăvească sau să mențină plafonul noros ori să facă nitel vânt….În oraşe.Stau catargele cincig pe bloace strălucind în Soare.S-a gândit populația să mai câştige un bănuț îngropându-şi sănatatea.Aaa…zile întregi chiar şi câte o lună intreagă nu avem Soare.Deh….”încălzire climatică”…”co2 prea mult”…Ce e de facut? Cum să eviți dusmanul nevăzut…”em”!! Credință, rugăciune, spovedanie, împărtăşanie.

Sliding Sidebar